Online kopen in US i.v.m. dollarkoers.

Recentelijk lijkt de dollar alle records te gaan breken t.o.v. de Euro. [img:1f3661d619]http://ichart.finance.yahoo.com/z?s=USDEUR=X&t=5y&q=l&l=off&z=m&a=v&p=s[/img:1f3661d619] Als voorbeeld kost een MacBookPro15"2.33 in de US $2499 en hier in de Applestore/nl €2489 Maar met een koers van 0,73 is dat 1825 ex BTW en invoer. Nog steeds gunstig toch? Zijn er personen die kunnen bevestigen of ontkrachten of dit een gunstige overweging is?

Los van de garantie lijkt het me erg interesant.
In het verleden kocht ik regelmatig bij outpost.com en dat beviel me best.

daar gaan we weer .................. :x

Er staan nog een tiental topics over open.... o.a. dit. in het verkeerde subtopic welliswaar, maar toch... als ik toch aan het poetsen ben.... :wink:

http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=498

De TS wil toch graag een actuele discussie, al is hier vorige week ook al iets over geweest naar ik meen… :wink:

Zelfde onderwerp is toch verder gaan in zelfde topic?

[quote:934b03fb99="sypie"]Zelfde onderwerp is toch verder gaan in zelfde topic?[/quote:934b03fb99]

Laat maar gaan joh. De TS moet gewoon even op de hoogte worden gebracht hoeveel BTW en invoerrechten hij mket betalen als hij z’n Mac(jes) hier weer importeerd. Bovendien heeft hij niet in de gaten dat hij in een VS-store ook al een gedeelte aan tax heeft betaald die eigenlijk ten onrechte is natuurlijk. En ook de transportkosten niet te vergeten…

Je komt echt duurder uit hoor. Ik heb het ooit helemaal uitgerekend :D Tenminste als je invoerrechten en alles betaald. Wil je echt goedkoper uitzijn dan moet je toevallig in Amerika zijn en maar door de douane zien te komen.