Ontwikkelen voor de iPhone

Hallo,

Ik zoek al een tijdje naar boeken over ontwikkelen want ik wil ontwikkelen voor de iPhone maar ik kon niet echt veel vinden dus weet iemand van jullie een goed boek of boeken dan zou ik dat graag willen weten.

Alvast Bedankt!

Heb je de developer.apple.com bekeken? Hier is erg veel documentatie te vinden over het programmeren en richtlijnen voor userbility/vormgeving.

Ik had het al bekeken maar kon niet echt veel info vinden over hoe je zonder dat je iets weet een programma kan ontwikkelen dus ik dacht misschien zijn daar boeken voor.

Hmz.. in dat geval moet je boeken lezen over cocoa / object-C programming.

Ik zal er naar zoeken bedankt voor de tip.

Volgens mij is Sunneh een nieuwe taal aan het ontwikkelen. De basis is alvast gelegd met de woorden "userbility" en "creatvitiy"...

[quote:edc203b1b3="Hailstorm"]Volgens mij is Sunneh een nieuwe taal aan het ontwikkelen. De basis is alvast gelegd met de woorden "userbility" en "creatvitiy"...[/quote:edc203b1b3] :mrgreen: :mrgreen:

Boekentips: [url=http://www.amazon.com/Xcode-3-Unleashed-Fritz-Anderson/dp/0321552636/]Xcode 3 Unleashed[/url] [url=http://www.amazon.com/Cocoa-Programming-Mac-OS-3rd/dp/0321503619/]Cocoa Programming for Mac OS X (3rd Edition) [/url] Het tweede boek is het bekendste, maar het eerste heeft een lagere drempel.

Begin hier maar s mee: http://www.cocoalab.com/BecomeAnXcoder.pdf

En voor nog meer Cocoa tutorials: http://cocoadevcentral.com/ http://www.cocoadev.com/

Is er ook iets in het Nederlands

Ben ik ook wel benieuwd naar eigenlijk...