Oortjes vervangen

Het draadje van de oortjes van mijn iPod is bijna door onderaan. Kan ik daarmee naar een apple store gaan om nieuwe te krijgen of moeten ze eerst helemaal door zijn zodat ik dan zonder zit? Ik heb wel nog garantie.

Ik denk dat het ervan af hangt wat de oorzaak is of je aanspraak kunt maken op garantie

Je moet gewoon langs een Apple Store en dan iemand van technische dienst opzoeken die test je oordopjes en dan krijg je nieuwe mee.

Ze geven nog wel geluid maar het gaat niet meer lang duren voor de draad over is en dan doen ze helemaal niks meer. Je ziet het binnenste van de draad al zitten.

Zolang er nog geluid uit komt zullen ze bij Apple zeggen dat ie niet defect is........., dus geen vervanging :cry: .

GEWOON GAAN!! Vaak checken ze niet eens en geven ze meteen nieuwe. Tenminste als de garantie nog geldig is.

Ga het gewoon proberen. Lachen helpt altijd :wink:

Ga het gewoon proberen.

[offtopic]

[quote:b0ad444ec2=“laurabaakman”]Ga het gewoon proberen. Lachen helpt altijd :wink:[/quote:b0ad444ec2]Ken je die “when you’re smilin’” reclame van coca cola?

[/offtopic]

Nee, mis ik er iets aan?

Dan gaat alles geweldig door te blijven lachen. Naja, zullen we weer OT gaan?

:sotp:

Als de oordopjes er defect uitzien, wat hier het geval is, valt het officiëel niet onder de Apple-garantie. Verder zijn tegenwoordig vaak de 1e generatie oordopjes niet meer op voorraad, dus zul je even moeten wachten.

Ze zien er ondertussen nog beroerder uit, maar ze geven nog geluid. Zolang ze het nog doen blijf ik ze gebruiken en als ze het begeven ben ik zo naar de apple store gefietst.