Op welke manier kan ik een Chinese website vertalen in het Nederlands?

Vandaag wou ik op een Chinese website lezen, maar kon niet echt iets bruikbaars vinden om de hele website te vertalen. Uiteraard kan ik wel de teksten kopiëren en plakken alleen is de structuur op die website dan weg. Heeft iemand een tip om deze website overzichtelijk te vertalen?

http://translate.google.com/#zh-CN/nl/

En dan in het linkervakje de URL plakken :)

Of bij Bing, die heeft naar mijn idee iets snuggerdere vertalingen bij chinees/japans.

In google chrome zit een handige functie ingebouwd, die kan het automatisch vertalen

Alle manieren even geprobeerd. Google Translate zet de teksten het minst goed vertaald in de website. Bing is daar beter in, maar uiteindelijk geef ik de voorkeur aan de vertaalfunctie van Chrome, omdat dat al met al ietwat sneller werkt. Bedankt voor de reacties!

Oh oke, jammer. Succes verder :)

voor safari bestaat er ook een plugin om website's te vertalen.

Safari???????????????

[quote=Yarosi url=http://www.onemorething.nl/community/topic/op-welke-manier-kan-ik-een-chinese-website-vertalen-in-het-nederlands#post-2504425 time=1356461517]Google Translate zet de teksten het minst goed vertaald in de website. Bing is daar beter in, maar uiteindelijk geef ik de voorkeur aan de vertaalfunctie van Chrome, omdat dat al met al ietwat sneller werkt.[/quote]Eh … niet dat ik me er ooit in verdiept heb, maar ik heb zo het vermoeden dat Chrome niets anders doet dan Google Translate aanroepen. De aanwijzing hiervoor is dat ze allebei van dezelfde fabrikant afkomen ;)