Op zoek naar Font voor T-shirt bedrukking.

Ik ben op zoek naar een lekker strak font om de rug van een tshirt mee te bedrukken. Het lettertype moet een beetje in de buurt van de amerikaanse law-enforcement komen:

S.W.A.T. // DEA // FBI Dat soort werk, heb impact al bekeken maar vind die een beetje te soft.

Iemand een suggestie?

Futura Black Condensed?

zoets als dit? [img:30e29d4c6c]http://www.stencilrevolution.com/images/font_titles/gunplay.gif[/img:30e29d4c6c] van [url=http://www.stencilrevolution.com/resources/]hier[/url]

Machine?

Hee, ik wil je laten weten dat ik helemaal idolaat ben van TheSans en The Serif. Zijn strakke mooie letters, en ik kan je mededelen dat de X van panther in TheSerif is. Dit is mijn keuze, maar je staat natuurlijk helemaal vrij. Wat moet er op het t-shirt gedrukt worden? MacMichael

Ja jongens, bedankt allemaal voor de suggesties, ik ga ze allemaal eens uit proberen. Ik reageer wat laat, maar dat komt omdat het werk dit maal voor de hobby uit ging, nu ik het toch over de hobby heb: De t-shirts zullen worden gebruikt voor de mensen die de nationale roeiwedstrijden begeleiden vanaf het water, dus een beetje semi-professionele look is wel vereist.

De Blur!

brody fonts zijn zo 2003 :wink:

[quote:0a1506ca40="Imotmart"]S.W.A.T. // DEA // FBI Dat soort werk, heb impact al bekeken maar vind die een beetje te soft.

Iemand een suggestie?[/quote:0a1506ca40]

Akzidenz Grotesk

Blippo Bold Balloon dropshadow ?