Op zoek naar Sofa

Hoi,

Ik ben op zoek naar het programmaatje ‘sofa’. Deze zoekt bij een bepaald nummer uit iTunes het plaatje van internet en laat deze op je bureaublad zien. Ik gebruikte dit programma al, maar daar ik laatst mijn systeem opnieuw moest installeren vanwege wat problemen, wat dat zo’n beetje het enige wat ik vergeten was mee te kopieren,

Op internet wordt ik, als ik zoek naar Sofa, doorgelinkt naar:

http://sofa.ambitiouslemon.com/

Nu lukt het mij niet op dit adres dit programma te vinden.

Zijn er meer mensen die dit programma gebruiken, en deze op een of andere manier willen delen met mij?, of weet iemand waar ik eventueel wel dit programma kan vinden. Ik weet in ieder geval dat dit programma al een tijdje niet meer doorontwikkeld wordt.

Hopelijk zijn er meer gebruikers dan ik,

groeten (en héél veel dank bij voorbaat)

Max

http://www.macupdate.com/download.php/11039/sofa.dmg.zip Macupdate heeft het blijkbaar zelf op de server.

Dag speedy,

muchas gracias,

maar…

echt lekker lopen onder 10.4 doet hij niet, weet jij (of iemand) misschien of er ook alternatieve programma’s zijn die hetzelfde kunnen?

Thanxs,

Max

Whoo! Wat een cool programma! Kende het niet, maar zal er dankbaar gebruik van maken :D

[url=http://www.yousoftware.com/itunes/]YouControl[/url] helemaal gratis en in te stellen naar eigen wensen.

Ik las net op Macupdate dat de maker van Sofa is overleden eerder dit jaar, daarom dat Macupdate dit appje nu host. Er zal dus alleen geen update meer van komen. Misschien vind je Jacket ook wel iets: http://members3.jcom.home.ne.jp/jacketplugin/jackete.html Dat is in ieder geval Tiger compatibel.

Tiger 10.4.1. werd bij bij niet vrolijk van 'sofa'. Wel een erg leuk programma.Helaas crashte Tiger. In dit verband zijn er misschien een paar leuke 'widgets' voor Tiger in de 50 meest populaire n.l. nr.30 Singpod (teksten) en nr.31 Album Art 2.1 voor covers.

Bij mij verder geen problemen tussen Tiger en Sofa. Die widgets zijn inderdaad ook leuk, maar ik mis de functie in de widgets die Sofa wel heeft: [i:bd925a33ba]Deel omslagen met iTunes[/i:bd925a33ba]. Daarmee plaats je dus de door Sofa gevonden artwork in je muziekbestand in iTunes. Mocht iemand een widget weten die dit wel kan... :lol: