[opgelost]AcidSearch wil niet installeren

Hallo iedereen,

Ik heb AcidSearch gedownload naar aanleiding van het artikel op de voorpagina, maar als ik AcidSearch wil installeren dan gaat het niet! Ik krijg dan de volgende melding:

[img:97bb5817d5]http://www.sluyter.net/lex/acid.jpg[/img:97bb5817d5]

Weet iemand misschien hoe ik ervoor kan zorgen dat ik AcidSearch wel kan installeren om mijn Mac? Ik heb alle andere programma’s afgesloten en heb alleen de installer van AcidSearch open, dus het lijkt me geen conflict met Safari of iets dergelijks.

Alvast bedankt voor jullie reacties!

Groetjes,
Hydro

:? Dit is raar... AcidSearch draait op een of andere manier wel gewoon in Safari, terwijl de Installer aangaf dat het niet echt goed ging, zal er wel aan liggen dat het nog een beta is.

hier hetzelfde probleem...

Het installeren ging goed bij mij, echter de zoekfunctie van het forum van macosx.nl werkt bij mij niet. Hoe moet die geinstalleerd worden?

Door http://forum.macosx.nl/search.php in te voeren ofzo. Dat doet het bij mij ook niet...ik krijg een 404-error(pagina niet gevonden) en een url als: http://forum.macosx.nl/search.phptest (test was dus wat ik ingevoerd heb in het zoek-venstertje).

[quote:b4fa15b0ff="hydro"]Dat doet het bij mij ook niet...ik krijg een 404-error(pagina niet gevonden) en een url als: http://forum.macosx.nl/search.phptest (test was dus wat ik ingevoerd heb in het zoek-venstertje).[/quote:b4fa15b0ff]

Bij mij exact hetzelfde (btw ik had ook test in gevuld met dito resultaat.

Om de zoekfunctie van MacOSX.nl te laten werken via dit programma gebruik:

http://forum.macosx.nl/search.php?search_keywords=
-------------------------------------------------------------------------

Bedankt, nu doet 'ie het wel!

Perfect bedankt