(opgelost) Muziek overzetten naar nieuwe macbook pro

Hallo OMT leden, Ik heb mijn nieuwe macbook pro binnen gekregen. hiervoor had ik een macbook. Daar stonden een paar honderd muziek nr's op en ook op me iphone. Nu heb ik mijn nieuwe macbook pro meteen gemachtigd en begon ook met het overzetten van mijn iphone bestanden. Alleen mijn gekochte nummers heeft de iphone over gezet en niet de gedownloaden nummers. Is er iemand die mijn kan vertellen hoe ik dit kan klaar spelen. Bedankt!

En het woord van de dag is "net-werk".

Ik weet dat de search kreupel is, maar kom op, zoekende op “muziek overzetten” zie ik zo zat nuttigs.

De macbook via Firewire op de Macbook Pro aansluiten. En dan de Macbook (de oude dus) opstarten met T ingedrukt, dan verschijnt de Macbook als schijf op de Mabook Pro Succes :D

Ik weiger een uitermate goed antwoord te geven op bizar slecht geformuleerde vragen.

[quote:e9a377ff7a="vassili"]De macbook via Firewire op de Macbook Pro aansluiten. En dan de Macbook (de oude dus) opstarten met T ingedrukt, dan verschijnt de Macbook als schijf op de Mabook Pro Succes :D[/quote:e9a377ff7a]

De macbook is al verkocht.
Had ik er effe bij moeten zetten.

Dus al jouw muziek staat op jouw iPhone? Dan moet je Senutti gebruiken. Kan effe geen linkje vinden.

[quote:01dd699fe3="vassili"]Dan moet je Senutti gebruiken. Kan effe geen linkje vinden.[/quote:01dd699fe3] Probeer de Sticky anders eens... :roll:

http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?p=855631#855631

Ik heb het anders gedaan. Ik heb in Timecapsule gezocht. En kwam daar een map van itunes tegen met daar in al mijn muziek. Vervolgens heb ik die map via knippen,plakken in itunes gezet en na een lange tijd wachten stond alles weer op de oude vertrouwde plek.

Bedankt voor jullie advies.