[Opgelost] Plugin voor application/x-oleobject?

Op de volgende pagina

http://www.streekgids.nl/groenlo_lokaal_view.shtml?do=view&id=1488#

staat een link naar een filmpje welke ik niet geopend krijg (klik op link: bekijk video onderaan de tekst). Ik krijg in Safari (MacOS 10.3.4) de foutmelding dat er geen plugin voor MIME object application/x-oleobject aanwezig is :frowning: Weet iemand waar ik een plugin voor dit object kan vinden? Overigens werkt deze link ook niet in Internet Explorer, Netscape en Firefox.

Overigens werkt de link op een Windows computer wel, dus ik krijg sterk het vermoeden dat dit weer een perfect voorbeeld is van iets wat alleen op Windows werkt :x

Het gaat om een Windows Media Player iets, als je het echt wilt kijken kun je in de source kijken, de loactie van het filmpje kopieren en dit plakken in je downloadvenster dan zal ie em downloaden en kun jem bekijken.

Bijvoorbeeld voor het eerste filmpje:[code:1:292bc9cd16]http://www.streekgids.ebbers-kuiper.nl/fotosessie/front/flim/dinsdag muur verplaatst1.wmv[/code:1:292bc9cd16]

en dan open je je downloadvenster en je plat em erin dan zal je zien dat ie begint te downloaden en dan kan je het afspelen met Mplayer of desnoods Windows Media Player.

Perfect, dit werkt :D! Alleen jammer dat zoiets via een omweg moet... :(

Bedankt!