OPGELOST !! slotje. MAC --> TTF font

is er een programma om font om te zetten van mac naar windws TTF ?Of een manier waarrop ik makkelijk dit kan converten? IK heb al een beetje gezocht hier op het forum en internet. maar elk programma dat ik probeer is of loeiduur (450,- of meer..) of werkt alleen op Classic, of werkt met dikke errors..

Kan iemand me vertellen hoe dit makkelijker kan?
Of kan iemand dit voor me doen? het gaat om een regular, bold, italic en bolditalic…

Hoor het graag van jullie!

Thanks!

naam font?

CELESTE

[url=http://www.fonts.com/FindFonts/detail.htm?pid=418988]Duur fontje[/url] voor 40 euro. Als het niet lukt zou ik een ander (vergelijkbaar) font voor de bodytekst gebruiken en het briefpapier laten voordrukken, al neem ik aan dat dat laatste zowieso gebeurt?

Stuur maar een pb, doe ik het wel even voor je.

Ik doe dat met Metamorphosis Pro, is uit 1991 en werkt nog steeds goed!

of je laat de klant het font kopen?

40 euro voor een fontje duur??

Overigens is het in feite verboden (zie licentieovereenkomst) om fonts op die manier door te leveren. De klant moet het gewoon zelf kopen. Het is maar dat je het weet.

[quote:39e5599573="Kyokushinkai"][url=http://www.fonts.com/FindFonts/detail.htm?pid=418988]Duur fontje[/url] voor 40 euro. Als het niet lukt zou ik een ander (vergelijkbaar) font voor de bodytekst gebruiken en het briefpapier laten voordrukken, al neem ik aan dat dat laatste zowieso gebeurt?[/quote:39e5599573]

papier word idd al gedrukt . Maar ik kies liever geen andere font. Ja het gaat om de details he…
Dan word het waarschijnlijk gewoon opnieuw kopen!

Ik gebruik hiervoor http://www.fontlab.com/index.php

:finderoud:

Is al opgelost! Thanks allemaal!