[Opgelost] Smssen met mijn N80

Zoals wel meerdere mensen word ik er na een tijdje gek van steeds weer smsjes te moeten sturen via m'n numerieke toetsenbordje op m'n Nokia N80 terwijl ik een Macbook naast me heb staan. Nu is mijn vraag: bestaat er een programma wat mijn smsjes verzend via mijn mobiele telefoon, maar waarbij ik het kan intypen in Leopard?

En uhmm… is dit nog mogelijk in Leopard?

Ik weet niet welke provider jij hebt, maar als je Simyo hebt (lekker simpel :)), kun je via hun site ook SMSjes versturen. Volgens mij zijn er wel meer providers waarvia dat kan. Anders kun je gewoon een account aanmaken op [url=http://www.smscity.nl]SMScity.nl[/url], werkt wel via zijn eigen beltegoed, maar dan kun je wel SMSen met je computer.

[quote:3cc288d279="DouweM"]Ik weet niet welke provider jij hebt, maar als je Simyo hebt (lekker simpel :)), kun je via hun site ook SMSjes versturen. Volgens mij zijn er wel meer providers waarvia dat kan. Anders kun je gewoon een account aanmaken op [url=http://www.smscity.nl]SMScity.nl[/url], werkt wel via zijn eigen beltegoed, maar dan kun je wel SMSen met je computer.[/quote:3cc288d279] Nop, kan helaas niet bij mijn provider.. Bestaat er geen eenvoudig programmaatje waarmee ik via bluetooth kan smssen met via mijn Nokia?

PS: is dat SMScity helemaal gratis?

is echt minder dat dit niet meer via adresboek kan :?

Jeroen; Voor SMScity moet je beltegoed kopen, via iDEAL bijvoorbeeld, een SMSje kostte de laatste keer dat ik het gebruikte een cent of 8, en je kunt gewoon met je eigen nummer SMSen.

[quote:058312116c="DouweM"]Jeroen; Voor SMScity moet je beltegoed kopen, via iDEAL bijvoorbeeld, een SMSje kostte de laatste keer dat ik het gebruikte een cent of 8, en je kunt gewoon met je eigen nummer SMSen.[/quote:058312116c] Oke, laat dan maar zitten... op de homepage stond zo mooi dat het gratis en reclamevrij was. :)

Reclamevrij, ja, en je kunt elke dag een paar gratis SMSjes versturen (dacht ik), en je kunt credits verdienen door het invullen van enquêtes, dat zullen ze wel gratis noemen ;)

met bluephone elite maak je via bluetooth. verbinding met je gsm en kun je bellen en sms'en et je mac.

http://mirasoftware.com/BPE2/

Een programma wat via bluetooth met je telefoon connect en waarmee je dan vanaf je macbook smsjes kan typen die via je telefoon verzonden worden.

Edit: net een fractie te laat

Fantastisch, precies wat ik zoek! Thanks! :)