[Opgelost] Systeem Font weg?

Hallo, Volgens mij heb ik, of heeft iets perongelijk of expres een systeem lettertype verwijderd. Want als ik bijvoorbeeld bij een programma kijk. Dan hoort de naam die linksboven staat in [b:9c2cf7f53b]bold[/b:9c2cf7f53b] te geschreven zijn, want ik heb nu dit: [img:9c2cf7f53b]http://h4xr.org/pa7o[/img:9c2cf7f53b] Als het goed is moet de tekst 'Finder' toch in [b:9c2cf7f53b]bold[/b:9c2cf7f53b] staan? Dit is trouwens bij alles wat daar bovenin staat.

Edit:
Ik heb trouwens ook last van letters die helemaal tegenelkaar zijn geplakt.
[img:9c2cf7f53b]http://h4xr.org/iewj[/img:9c2cf7f53b]

Alvast bedankt!

Applezone

Hier is een [url=http://support.apple.com/kb/HT1642]lijst van alle systeemfonts[/url]...

Lucida Grande

Waarschijnlijk heb je dat font verwijderd!!

Het font Lucida Grande en Lucida Grande Bold waren wel weg. Maar het probleem is nu nog niet weg Alleen de naam van Safari is er nu in het bold

[quote:0d00082a04="Applezone"]Het font Lucida Grande en Lucida Grande Bold waren wel weg. Maar het probleem is nu nog niet weg Alleen de naam van Safari is er nu in het bold[/quote:0d00082a04] Waarschijnlijk heb je dan ook nog de Helvetica.dfont verwijderd en die moet echt wel actief zijn voor het systeem

Deze behoren actief te zijn:
.Keyboard
AppleGothic
Courier
Geneva
Helvetica.dfont
Helvetica Neue
Last Resort
Lucida Grande
Monaco

Als je die actief hebt, moet het goed werken.

Ik mis precies al die lettertype! Kan iemand ze misschien voor me uploaden? Maar toch vreemd. Ik heb de hele Helvetica Family en dan zijn opeens Helvetica en Helvetica Neue verwijderd ? Vreemd :?

Hartstikke fijn dat het is [Opgelost], maar om het topic even compleet te maken voor anderen die het probleem ook krijgen of hebben. Wat je hierboven zegt over Helfetica, dat je die al hebt, daar hebben veel macgebruikers het idee dat ze alleen de familie hoeven te gebruiken, echter de [color=darkblue:51c59bdacd][b:51c59bdacd]Helvetica.dfont[/b:51c59bdacd][/color:51c59bdacd] dient altijd aanwezig te zijn in het systeem.