[Opgelost] Veel berichten tegelijk op 'not junk' zetten

Ik begin toch weer een beetje af te drijven van webmail omdat ik mail ook lokaal wil kunnen archiveren. Daarom heb ik al mijn GMail-berichten met POP binnengehaald in Apple Mail. Een flink deel daarvan wordt gezien als junk, volgens mij vooral omdat er meerdere ontvangers waren opgegeven. Is het mogelijk om in één keer veel, of alle, junk mail te selecteren en op 'not junk' te zetten? GMail filtert de spam er toch al goed tussenuit, dus bijna niks van het overgeblevene is junk mail. En ik heb eerlijk gezegd niet veel zin om door 10.000 berichten heen te worstelen om toch-geen-junk berichten om te zetten. ;)

Dan zet je het spamfilter toch gewoon uit?

Klik! [url=http://support.apple.com/kb/HT2500?viewlocale=nl_NL][img:58efa50650]http://km.support.apple.com/library/APPLE/APPLECARE_ALLGEOS/HT2500/HT2500_03-nl.png[/img:58efa50650][/url]

Volgens mij gaat het om alle junkgemarkeerde berichten die er nu al in zitten.

Dus doe: Select All → Menu → Message → Mark → As Not Junk Mail

… of bedoelde je dat toch niet?

Dat kan vast wel. Maar dan "leer" je het spamfilter de verkeerde berichten als wel/niet spam te herkennen. Dat lijkt me niet zo slim als je wilt dat ie een beetje goed blijft werken. Dus dan kun je 'm misschien beter gewoon helemaal uitzetten. Vandaar mijn reactie. ;-)

[quote:f5ce42e867="MaXin"]Volgens mij gaat het om alle junkgemarkeerde berichten die er nu al in zitten.

Dus doe: Select All → Menu → Message → Mark → As Not Junk Mail

… of bedoelde je dat toch niet?[/quote:f5ce42e867]

Dit leek in eerste instantie niet te werken (Mail ging zelfs hangen) maar bij nadere inspectie is het toch gelukt. Danke!