[opgelost] Video download app

Wie o wie kan mij een goede video download app aanbevelen? Niet alleen voor YouTube of Instagram filmpjes maar voor webvideo’s in het algemeen. Het liefst ook met een slotje erop zodat niet iedereen zomaar bij mijn natuurfilmpjes kan.

Ik had altijd Video D/L Pro naar volle tevredenheid, maar die is na aanschaf van een nieuwe iPhone uit mijn app lijst verdwenen (ja, ook via App Store / Update scherm / Op deze iPhone etc. proberen te vinden) en ik kan hem niet meer vinden in de App Store. Heb sowieso het idee dat het aanbod van dit soort apps er niet beter op wordt.

Oh, gerelateerd: de Video D/L Plus app staat nog wel op mijn iPad zag ik. Is er een manier om die te kopiëren naar mijn iPhone (zonder moeilijke fratsen als jailbreaken o.i.d.).

Dank alvast voor de tips!

Video D/L Pro is alleen te gebruiken als je een gejailbreakte iPhone hebt.

Ik heb de tekst even uit de code-blokken gehaald. Dat was niet echt leesbaar.

Dit soort apps bestaan op iOS eigenlijk niet omdat Apple ze niet toestaat in de App Store. Op de Mac gebruik ik YouTube-DL, dat ook met NPO en andere diensten werkt. Zie: https://www.onemorething.nl/2016/05/mac-download-direct-van-youtube-en-npo-met-youtube-dl/

Hoe kun je eigenlijk ‘eenvoudig’ stukjes van een video opnemen met geluid. Dus een seconde of 15 uit een film of serie op Netflix.

Is daar een eenvoudige mogelijkheid voor?

https://filmora.wondershare.com/video-editing-tips/iphone-video-downloader-apps-reviews.html
(even naar onderen scrollen, voor bij de Wondershare advertenties)

Volgens mij kan je met de record en stop knop ook fragmenten opnemen. Je moet overigens wel toegang hebben tot de US iTunes Store. De Nederlandse heeft 'm niet.

Je kan ook het hele fragment laten downloaden als je een dropbox account hebt:
http://www.boxmydownloads.com/dashboard/

[quote=Shmoo url=https://www.onemorething.nl/community/topic/video-download-app/#post-3057123 time=1493378899]Hoe kun je eigenlijk ‘eenvoudig’ stukjes van een video opnemen met geluid. Dus een seconde of 15 uit een film of serie op Netflix…[/quote]QuickTime Player > Schermopname.

En dan heb je nog even iets nodig wat het geluid verzorgt. Ik gebruik daar Boom 2 altijd voor.

Je zou verwachten dat Netflix dat wel ondervangt, waardoor je niets kunt opnemen. Maar het gaat prima op deze manier.

Hmmm jammer dat er geen Vine -achtige soort dienst voor dit bestaat.

Elke avond wanneer ik een film of serie zit te kijken dan kan ik genieten van bepaalde uitspraken die ik dan het liefst zou willen opnemen en delen. Maar het gedoe dat daar bij komt kijken om dat simpel te doen is echt ongekend.

Je bent dan straks 12 minuten bezig met opzoeken, opnemen, knippen, klappen, opslaan en uploaden en dat allemaal voor 12 seconde materiaal. ?

Of je hebt ongelijk (want app staat en werkt nog steeds op mijn niet-gejailbreakte iPad) of ik verwijs naar een verkeerde naam. Aangezien ik een bescheiden jongen ben check ik thuis even mijn iPad voor de exacte naam van de app. ?

[quote=Raymon url=https://www.onemorething.nl/community/topic/video-download-app/#post-3057047 time=1493366420]Ik heb de tekst even uit de code-blokken gehaald. Dat was niet echt leesbaar.

Dit soort apps bestaan op iOS eigenlijk niet omdat Apple ze niet toestaat in de App Store. Op de Mac gebruik ik YouTube-DL, dat ook met NPO en andere diensten werkt. Zie: https://www.onemorething.nl/2016/05/mac-download-direct-van-youtube-en-npo-met-youtube-dl/[/quote]

Excusez-moi: dikke vingers en OMT via Safari in trein…

Wat betreft ‘dit soort apps’ op iOS: ze bestaan wel maar de meesten zijn heel slecht. Deze functionaliteit kwam/komt wel door Apple review blijkbaar, of gaat dit steeksproefgewijs?

[quote=Night url=https://www.onemorething.nl/community/topic/video-download-app/#post-3057200 time=1493385752]https://filmora.wondershare.com/video-editing-tips/iphone-video-downloader-apps-reviews.html
(even naar onderen scrollen, voor bij de Wondershare advertenties)

Volgens mij kan je met de record en stop knop ook fragmenten opnemen. Je moet overigens wel toegang hebben tot de US iTunes Store. De Nederlandse heeft 'm niet.

Je kan ook het hele fragment laten downloaden als je een dropbox account hebt:
http://www.boxmydownloads.com/dashboard/[/quote]

Thnx!

[quote=Shmoo url=https://www.onemorething.nl/community/topic/video-download-app/#post-3057314 time=1493400772]…Maar het gedoe dat daar bij komt kijken om dat simpel te doen is echt ongekend…[/quote]Ja, echt. Klote streaming diensten ook!

:slight_smile:

Onderstaande Video D/L app gebruik ik op mijn niet-gejailbreakte iPad:

Onderstaande Video D/L app gebruik ik op mijn niet-gejailbreakte iPad:

(Maar dan de Pro versie met dit woord in het logo).