Opnemen logic pro

Hey,

Ik heb een midi drum pad gehaald
De Korg nanoPad
die wil ik dus in logic pro gebruiken om drum mee op te nemen maar nu heb ik hem dus aangesloten, alleen hoe kan ik nu drums opnemen, ik ben nog een totale beginner met logic.

Zelfe hier alleen met Garageband.. Hoe doe ik het daarmee..? :P

De NanoPad is alleen maar een controller. Je moet in Logic een track maken met een EXS of Ultrabeat instrument. Kies dan in EXS of Ultrabeat een patch met drumsamples. Zorg ervoor dat de pads van je NanoPad de juiste MIDI-noten naar de track sturen (via de Nano Editor in te stellen). Selecteer de track in Logic en drum op je pads. Hoor je drumgeluiden, dan gaat er iets goed. Zorg dat je track record-enabled is en zet nu Logic op opnemen. Drum away.

super! het is me gelukt dankjewel :)

Graag gedaan.

Hoe bevalt de NanoPad? Ik heb zelf de NanoKey, om ff snel akkoorden uit te zoeken van een nummer, of akkoorden in te spelen. Maar het is verder geen serieus klavier.

En nu lekker linkshandig inkloppen die beats! of heb je je avatar gespiegeld? :wink:

hij speelt goed hoor :) vooral met xy pad erbij is leuk. Je moet wel je boxen hard zetten want hij maakt beetje lawaai als je er op speelt. Ben inderdaad links ;) maar op gitaar juist weer rechts.

op je avatar speel je ook links gitaar....

maar wat je zegt klopt, je moet je speakers wat harder zetten om een ‘live’ gevoel bij het inspelen te krijgen… anders hoor je alleen het geklop op je pads. Ik speel daarom meestal in met mn koptelefoon op, dan wordt het geluid van de pads wat geisoleerd.

[quote:490a818ed6="rogerpaolo"]op je avatar speel je ook links gitaar....

maar wat je zegt klopt, je moet je speakers wat harder zetten om een ‘live’ gevoel bij het inspelen te krijgen… anders hoor je alleen het geklop op je pads. Ik speel daarom meestal in met mn koptelefoon op, dan wordt het geluid van de pads wat geisoleerd.[/quote:490a818ed6]

Idd goede truuk :slight_smile: doe ikzelf ook :slight_smile: en maar meppen :lol: