OS-X 'Print Center' - probleem met 'Print Center'

Bij het toevoegen van een nieuwe printer (in elk geval een poging daartoe), krijg ik de volgende melding: Het programma 'Print Center' is onverwacht gestopt.

Deze melding krijg ik bij alle systeemversies; 10.1, 10.1.2, 10.1.3 en nu bij 10.1.5.

Opnieuw installeren van het systeem helpt niet en ik ben inmiddels radeloos.

Printen lukt mij nu alleen via OS 9.2, maar daar wil ik nu juist zo graag vanaf.

Wie helpt?
(n.b.: ik heb ook een programmatje 'Print Center Repair' op het probleem losgelaten, maar werkt ook niet.

Bij voorbaat dank.
:angry:

[url=http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=106726]http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=106726[/url]

Hetzelfde probleem gehad na een 2e (clean) install van 10.2. In de map (Library/Printers) de bestanden van FAXstf X verwijderd en alles werkte weer als vanouds. :)

Ik had het ook voortdurend in 10.1 (tot en met 10.1.5), ik kon alleen in Word en Indesign uitdraaien, de rest crashte inclusief printcenter....

Maarrrrrrr… Nu in 10.2 heb ik geen enkel probleem meer!!! :slight_smile:  :D , jaja, dus als je er vanaf wil… Koop dan Jaguar!!!

Ik vind het wel triest dat Apple het niet in 10.1 heeft opgelost, aangezien je nu dus 10.2 moet kopen… 10.1 functioneert dus gewoon niet goed en dat vind ik een slechte zaak!

Ik ben erg tevreden met Jaguar, het is echt een aanrader!

Zie het vlak hier voor geposte forum over print center waat eruit klapt! Ik heb het weer helemaal draaien...!

:slight_smile:

probeer eens je folder library>printers te verwijderen en opnieuw de juiste drivers (laatste versies maar wel voor het jusite besturingssysteem!) te downloaden en probeer het dan nog eens! Het article van Steve's Lovechild heeft mij uiteindelijk hiertoe gebracht en het werkte perfect!

Suc6!

Een andere optie is ook nog om eens te proberen of Print Center Repair het probleem kan fixen. Ik heb in het verleden verschillende mensen met gelijksoortige Print Center problemen ernaar verwezen en zij hadden allemaal success ermee. Ikzelf heb nog geen problemen gehad met PC, dus ik kan niet uit eigen ervaring zeggen dat het werkt. De link: [url=http://www.fixamac.net/software/pcr/]http://www.fixamac.net/software/pcr/[/url]

Succes ermee.