OSX en cPDF don't mix?

Ivm het aanleveren van Certified PDF naar de verschillende dagbladen ff het volgende: Volgens de NDC (Noordelijke Dagblad Combinatie) veroorzaken de cPDF's gemaakt met Pitstop onder OSX problemen in de workflow. Nou wil ik net Pitstop gaan aanschaffen. Meer konden zij me ook niet vertellen. Zij maken van de PDF weer een EPS (düh) mbv PeeCee's. (Dubbel-düh). Klopt het dat OSX niet betrouwbare PDF's afleverd? Da kan toch nie? Wie kent er andere goede cPDF makers?

[quote:6026112a29="Mmmarco"]Ivm het aanleveren van Certified PDF naar de verschillende dagbladen ff het volgende: Volgens de NDC (Noordelijke Dagblad Combinatie) veroorzaken de cPDF's gemaakt met Pitstop onder OSX problemen in de workflow. Nou wil ik net Pitstop gaan aanschaffen. Meer konden zij me ook niet vertellen. Zij maken van de PDF weer een EPS (düh) mbv PeeCee's. (Dubbel-düh). Klopt het dat OSX niet betrouwbare PDF's afleverd? Da kan toch nie? Wie kent er andere goede cPDF makers?[/quote:6026112a29]

Marco,

Heb je op de forums van Enfocus gevraagd? Ik weet dat ze bezig zijn met een native OSX versie om cPDFs te maken. Zie ook:

http://www.enfocus.com/support/knowledgeBase/showarticle.php?kbnr=98

Groet, JB