OSX en Nokia

Hoe kan ik plaatjes versturen van OSX naar nokia 3510i?? Wat heb je daarvoor nodig?? En heb nog een vraag over GPRS. Bij Diensten kan je wap instellingen instellen, maar wat moet je bij GPRS toegangspunt zetten?? Op Nokia en Ben kan ik het niet vinden. (Ik heb Ben Prepaid) Kunnen jullie mij helpen??

Bedankt, Dennis

ivm wat je nodig hebt heb je keuze om een een speciaalzaak binnen te stappen waar ze datakabels en dergelijke verkopen waar je dan ook de nodige software kan kopen om pictures naar je gsm te zenden ofwel zal je heel hard moeten zoeken op het internet naar een progamma die dat wilt doen maar dat zal je wel niet zo rap vinden denk ik. en ivm je GPRS zou ik bellen aar Ben zelf die weten het antwoord wel op je vraag maar wees dan ook zeker dat GPRS werkt met een prepaykaart anders zal je enkel gewoon kunnen wappen.

Misschien helpt dit je op weg:

http://www.macmedia.sk/ls.htm
moet iets met die operatorlogo’s kunnen doen

http://www.macosxhints.com/article.php?story=20020820011827966
Over GPRS en in dit geval 10.1.5

Bij de laatste link staat niet de 3510i. De 3510i heeft ook geen bluetooth. Weet iemand dan alleen hoe ik wap in kan schakelen?? Ik ben naar Ben-online geweest en heb daar gezegd dat ik wil wappen. Ik kreeg een SMSje en die heeft meteen een profiel gestuurd.

Naam set instellingen : BenWAP
Homepage : http://benwap/
Verbinding beveiligen : Uit
Gegevensdrager : GPRS
GPRS-verbinding : Wanneer nodig
GPRS-toeganspunt :
IP-adres : 010101101010 (dat staat wel goed)
Verificatietype : Normaal
Login-type : Automatisch
Gebruikers-naam : 316(mijn nummer)
Wachtwoord : Mijn Ben wachtwoord

Dit zijn mijn instellingen nu. Wat moet ik wijzigen om wap verbinding te maken??

Als je het weet, heel erg bedankt!! Dennis