Ovolab Plinck

Check dit uit: Ovolab Plinck een volgens mij te gek antwoordapparaat voor aan je mac met te gekke mogelijkheden, als het doet wat ze beloven.

Zie http://www.voorjegemac.nl/artikelen/diversen/ovolab-phlink.php

Lijkt mij te gek!!
Hebben jullie ervaringen met soortgelijke apparaten of is dit de eerste??

Whoah! Dat ziet er te gek uit!

Ik heb alleen net mijn analoge lijn de deur uit gedaan… :frowning:

Je kan gewoon h.e.e.a. aansluiten op je installatie (quadrovox) die analoog naar digitaal converteert! Dus ook als je ISDN hebt.

Weet iemand of er ook software bestaat die dit zonder dit kastje voor elkaar krijgt?

Heb ik al eens eerder gevraagd op dit Forum en geen reacties gekregen toen...., maar misschien nu wel...

http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=9056&highlight=

Nou ik heb hem binnen, na veel dagen op TPGpost wachten. En nu maar experimenten. Vooralsnog werkt ie onmiddelijk naar behoren.

Zonder dit apparaat kan niet, zegt Ovolab zelf:

Q: Why do I need a telephone adapter? Can’t I use my Mac’s internal modem?
A: Unfortunately not. The Mac’s internal modem does not support voice nor caller ID functionality, therefore a telephone adapter device is required.

Klinkt allemaal vreselijk leuk, maaruh...

[quote:70262bd5ca=“http://www.voorjegemac.nl”]Zoek weerberichten, beurskoerzen en dergelijke op via het internet en de Phlink vertelt het aan de beller via Max OS X Speech.[/quote:70262bd5ca]

Ten eerste denk ik niet dan mensen die -mij- willen spreken zitten te wachten op het weerbericht of beurskoerzen en al zouden ze dat wel willen, dan vraag ik me ernstig af of ze het nog kunnen volgen als de Engels geörienteerde Mac OS X Speech routines Nederlands proberen te blaten, ik vind ze in het Engels al niet eens fatsoenlijk te volgen! :stuck_out_tongue:

[quote:1cef1242ae="Chris Meijburg"]Weet iemand of er ook software bestaat die dit zonder dit kastje voor elkaar krijgt?[/quote:1cef1242ae]

Moet haast wel, ik heb zoiets al eens GRATIS bij een modem gekregen in mijn PC tijd. Deed dan welliswaar geen teksten van Internet ophalen, maar kon al wel op basis van caller ID iedereen persoonlijk verwelkomen, menu’s aanmaken waar iedereen doorheen kon bladeren en nummers van bellers doorzenden naar mijn Semaphone.

Ik kan je echter verzekeren dat in het normale privé leven niemand op zulke humor zit te wachten. De persoonlijke boodschap vind iedereen wel leuk, maar om ook bij privé personen al geconfronteert te worden met menu’s uitkotsende antwoordapparaten… daar zat niemand echt op te wachten en het leuke speeltje gaf al snel niets meer aan dan gemiste gesprekken van mensen die maar meteen ophingen. :stuck_out_tongue:

Ik wil t dan ook gebruiken voor mijn bedrijf, maar het is inderdaad wel uitkijken geblazen dat mensen niet eindeloos moeten zitten te luisteren voordat ze daar zijn waar ze willen zijn. Dus een goed en uitgekiend stroomschema om iedereen zosnel mogelijk daar te laten komen waar ze willen is heel belangrijk