p2p

wat is de beste p2p client voor mac ??? (ik had mImac of zoiets daarmee vind je vele files maar geen enkele begint te downloaden)

Met mlmac moet je even geduld hebben op het Donkeynetwerk, afhankelijk van de beschikbaarheid van bronnen en je uploadcredits. Laat hem lekker een paar uurtjes draaien en kijk eens of er dan al wat wordt binnengehaald

Heb je ook de juiste poorten openstaan? Anders komt er ook niet veel binnen.

wat zijn de juiste poorten ??

Poisoned schijnt wel aardig te werken :)

bij mij niet .. :evil: :evil:

en ik vind ook zo wienig files !!! :oops: :oops:

Absoluut LimeWire!

[quote:8ae64d7293="imacmezan"]wat zijn de juiste poorten ??[/quote:8ae64d7293]

Voor donkey staan die standaard op 4662 en 4666, maar je kunt ook andere instellen.

Verder verschillen de smaken, het is maar net wat je zoekt: losse muziek, hele albums, video’s of programma’s. Elk programma heeft zo zijn nukken, gewoon proberen wat het beste bevalt.

Acquisition en XNap!

Ongetwijfeld:

Acquisition

http://www.acquisitionx.com/
[url]

Helemaal geschreven voor OSX[/url]

MlMac werkt bij mij prima, poisoned, acquisistion en BitTorrent ook. Xnap heb ik weleens gebruikt maar vond ik niet zo geweldig.

mijn voorkeur is voor carracho (en evt hotline)

polletje?

Stem ik voor Acquisition.
Limewire heb ik een tijd gebruikt, maar dat was ik na een tijd echt zat. Acquisition werkt gewoon hartstikke goed en is heel erg goed op iTunes ingespeeld.

Je hebt ook nog [url=http://www.acqlite.org/]Acqlite[/url] dat vrij goede resultaten levert. De nieuwkomer [url=http://www.xfactor.cc/]X Factor[/url] vind ik ook goed, zeker voor een 0.1 release. Soms nog eens een bug, maar als hij uitvalt heb je onmiddelijk weer verbinding.

mimav is een goed programma en je vindt vele files maar bij staat bij speed altijd : stalled en de download gaat gee kb verder ...

Nou Acquisition en Poisoned vond ik erg lekker maar als ik die een dagje aan laat staan doet mijn computer niets meer. Moet hem dan met de stekker uit zetten. :(

XFactor maar eens doen dan…

waaraan kan het toch liggen dat in mimav GEEN ENKELE file wilt downloaden , zelfs als de download al 2-3 u op staat, nog geen enkele kb !!!

Voor mij is Torrent client Azureus het beste download programma

hoe doe je dat met die torrent bestanden om mac games te vinden ??

hoe krijg je mimac toch sneller ??? en hoe zorg je ervoor dat de download tenminste start ???