P800 Sony/Ericsson met iSync ??

Ik zie tot mijn groote ergernis dat de nwe p800 alleen maar synced met PC en NIET met Mac of te wel iSync, weet iemand of hier verandering in komt , of zijn we als maccer's weer eens de klos en kunnen we niet beter dan de t68i kopen? Het toestel is echt geweldig, maar ja als ik m niet kan gebruiken in combi met me 12" PB met bleutooth en iCal en Adress book wat heb ik er dan aan??

Ik kan hier zo kwaad over worden, GGGGRRRRRR :evil: :evil: :evil:

Met andere woorden , weet iemand of dit toestel in de nabije toekomst ook gaat werken met mac of kunnen wij dit vergeten ???

Quote : Contacten, agenda en notities kunnen gesynchroniseerd worden met Outlook en Lotus Notes op de PC. Dit kan via Bluetooth of een kabel.

een vriend vroeg me onlangs iets gelijkaardig, dit is wat ik naar hem heb gemaild, 'k plak 't hier gewoon 'as is' hé: __ je vroeg me onlangs iets van bluetooth, 'k las deze twee threads op een forum en 't deed er mij aan denken: http://forums.macosxhints.com/showthread.php?&threadid=7801 http://forums.macosxhints.com/showthread.php?threadid=7838

'k ben daar vanalles te weten gekomen:
bluetooth <-> osx verloopt via iSync,
het lijstje van compatibele gsm’s, triestig boelke:
http://www.apple.com/isync/devices.html

Sony Ericsson T68i
Ericsson R520
Ericsson T39
Ericsson T68
Ericsson T68c
Ericsson T68m

da’s nie goed é mè uwe nokia :frowning:
en van camera’s is er al helemaal niks te vinden

als ik het goed begrijp is “SyncML” de technologie die in het toestel moet ingebouwd zijn om te kunnen werken met iSync, naast bluetooth zelf.
nokia’s die da hebben:
http://www.nokia.com/nokia/0,5184,2561,00.html
diene 6800 is de max :slight_smile:
waarom die dan niet in het lijstje op apple/isync staan is mij ook een raadsel
moest je 't per sé willen moeten kunnen hebben moet het blijkbaar lukken als je via virtual pc zou gaan, maar dat wil ik eerst zien. da’s echt brol en vreet cpu en ram da 't nie schoon is. en dan nog, de vraag is of het allemaal niet dient voor meer gemak, en of een virtueel os runnen om je contacten up te daten niet een klein beetje absurd is.
't slechte nieuws is hoedanook dat 't aan de telefoon zelf ligt, had het nen driver of zo geweest kon je nog hopen op updates maar dat zit er dus nie in.
__

groets!
tost

ziet er niet best uit dus ,voorlopig,al moet ik zeggen dat die nokkia 7250 er ook zeer goed uitziet,maar ,ik heb de p800 inmiddels live gezien en die is echt super,jammer toch dat mac liefhebber zijn ook soms nadelen heeft :(

bedankt voor de info tost,ook al kon je me er niet bllij mee maken :slight_smile:

Is de p800 echt veel stoerder dan een 7650 van Nokia, of is het enige dat er meer geheugen in zit en dat hij memorysticks lust? Al die mp3 rommel gebruik ik toch niet want oordoppies passen niet in mijn oor...

Ik ben bang dat ie echt veel stoerder is, bekijk m maar eens goed in de winkel ofzo.Maar nokia is een goeie tweede hoor.

ja ik heb er gisteren een van een vriend in mijn handen gehad. Hij is inderdaad wel koel, maar een prijs verschil van gratis tegen ?tjes 400 is nogal wat natuurlijk

"It's time to put the rumours about an Apple branded cell phone to sleep. Apple won't release a phone themselves. The SonyEricsson phones on the market right now (T68i, P800) are working extremely well with Mac OS X already, and with the final version of iSync, Apple will add support for even more Bluetooth enabled phones."

Bron: http://mac.fryke.com/cgi-bin/blosxom.cgi/2002/dec/

lees ik net in een andere thread , zijnde: bleutooth devices voor de mac.

Nu nog iemand op het forum hier die hem ook werkelijk geprobeerd heeft, en dan geloof ik het echt :wink:

Ik heb nu een weekje mijn P800 (echt een SUPER apparaat :mrgreen: ). De afgelopen week moest ik 'm noodzakelijk aan het duivelse apparaat hier op kantoor hangen (jawel, een pc). Daar werkte alles goed via het dockingstation. Je kon adressen, taken en agenda syncen, en het ingebouwde en memorystick geheugen doorbladeren (via directory's).

Nu heb ik een bluetooth adapter voor de mac, maar het werd ineens een stuk minder :frowning:

Ik kan nu alleen nog maar mijn adresboek syncen via iSync en bestanden versturen via bluetooth (dit moet stuk, voor stuk :x ).

[b:46b2d59be3]Is er geen andere manier? Ik zou graag via mijn mac de telefoon gewoon als “schijf” willen benaderen, net als op de kuch pc kuch.[/b:46b2d59be3]

De telefoon blijft magisch mooi, maar de connectie met mijn Mac mag wel wat beter apple !!

Ps. Klein nadeel van deze (en alle andere telefoons met ingebouwde camera): De kwaliteit van de foto’s is niet echt super. Voor voorbeelden: reinier.ws fotolog

Ja , jammer he dat het met een pc beter werkt, maar goed apple kan niet met alles de beste zijn helaas, maar ik help je hopen dat het snel met de mac ook beter gaat werken, verder is het een top tel natuurlijk de P800.

We zijn nu weer anderhalve maand verder, en op de isync site van apple staat de p800 bij de ondersteunde gsm's.

Werkt iSync nu een beetje, is er iemand die hier ervaring mee heeft?
Ik sta op het punt om een bluetooth gsm aan te schaffen en de p800 lijkt mij voor mijn doel verreweg de beste, maar ja, dan moet het wel syncen :slight_smile:

Ik hoorde ook vaag iets over een ‘bluetooth-chip’ die je in de nokia communicator zou kunnen plaatsen waardoor je daarmee aan de gang kan met je appeltje. Dat zou wel heel cool zijn!

Ik heb gisteren een t610 van sonyericsson aangeschafd en mijn eerste indruk, me adres book en calenders laden in de tel lijkt tot nu vlekkeloos te zijn verlopen, met de p800 heb ik geen ervaring, die is gewoon te groot voor mij.

Zakelijk gebruik ik de P800 maar voor Prive doeleinden heb ik ook de T610. Geweldig telefoontje die je moeiteloos kunt benaderen en syncen met de mac :)

Ja goed he maar kun jij ook zeggen of de p800 ook goed synct met de mac vooral het calender gedeelte voor idd zakelijk gebruik bijv???

[quote:5c876e6860="djdata"]Ja goed he maar kun jij ook zeggen of de p800 ook goed synct met de mac vooral het calender gedeelte voor idd zakelijk gebruik bijv???[/quote:5c876e6860]

Nee, synct gewoon helemaal niet met agenda, alleen maar adresboek (al word dat soms ook verkloot)

Maar toch blijft de P800 een magisch mooi ding :smiley:

ok das duidelijke taal bedankt voor de info.iSync is er gewoon ook nog niet helemaal heb ik zo het gevoel.

Op http://www.apple.com/isync/devices.html staat inderdaad dat ie wel ondersteund wordt maar bij [i:5ca043f16d]calendar[/i:5ca043f16d] en [i:5ca043f16d]to do items[/i:5ca043f16d] dat het is 'coming soon'. Nog maar even geduld opbrengen dus. Twee toestellen vind ik lichtelijk overdreven.

Er broeit wel iets voor jullie P800 gebruikers: http://www.thinksecret.com/news/isync12ical15.html http://www.macrumors.com/pages/2003/09/20030920165849.shtml

Hij staat hoog (of een van de opvolgers) op mijn verlanglijstje…

nog een linkje voor de liefhebber: http://www.appleinsider.com/article.php?id=135