[Pages] Inspringen bij inhoudsopgave

Ik ben op het moment bezig met de opbouw voor een rapport, maar ik krijg iets niet voor elkaar. Ik wil dat er ingesprongen wordt tussen het paragraaf nummer en de naam van de paragraaf. Zodat de naam mooi onder elkaar staan.

Bijvoorbeeld Hoofdstuk 1 - Blablabla.
Hoofdstuk 2 - Blablabla

Hieronder een plaatje om het te illustreren
[img]http://www.easytemplate.nl/helpdesk/Microsoft%20Office%202003/Word/inhoudsopgave%20word/inhoudsopgave-word-07.jpg[/img]

Als de inhoudsopgave een genummerde lijst is, moet je gewoon [i]Inspringing tekst[/i] op de gewenste afstand zetten op het tabblad Lijst van de teksteigenschappen.

Tekst > Lijst > Inspringniveau

[img]http://i.imgur.com/q5eAm.png[/img]

Bedankt voor jullie reactie, helps a lot! Maar ik krijg het niet voor elkaar om elk "punt" (als in eerste punt, tweede punt) weer opnieuw te beginnen met A.

Bij mij telt die dus als ware door, bijvoorbeeld.
Titel
1 Sub onderwerp
2 Eerste punt
3 Tweede punt
4 Tweede subonderwerp
5 Eerste punt
6 Tweede punt

Terwijl de eerste en tweede punt 1.1 moeten heten bijvoorbeeld.

Niet kiezen voor "Nummers" maar "Gerangschikte nummers" zou moeten helpen — hoewel bij proberen (zonder inhoudsopgave) ik wel aan het begin van de alinea op tab moest drukken om er 1.1 te krijgen, dus of dit ook automatisch lukt weet ik niet.

Top, bedankt! Het is inderdaad een beetje dubbelzinnig dat je nog op tab moet drukken, maar hij werkt nu dus ik ben blij!