Pagina knalt eruit

Hoi Medemaccers,

Ik probeer op de site www.fiets.nl te komen maar safari stopt ermee. Heeft iemand een idee waarom dit is of is het een site die met een MS progje is gemaakt.

Ja bij mij ook :)

:finderoud:

Yep. Safari stopt ermee. FireFox doet het wel. Voor zover ik het kan zien wordt de site aan elkaar geknoopt door JavaScripts, en zoals bekend is Safari daar niet helemaal mee op goede voet :cry:

Andere browser gebruiken, denk ik zo (kan je FireFox wel aanbevelen overigens)…

Je gaat op Java ook niet per fiets op safari! Tollol! :? :lol: :wink:

Leuke woord spelling: Ik wilde op fiets safari maar het is mij niet gelukt de java te bedwingen

ik ga wel ff firefox downloaden dan kan ik misschien toch de java bewingen en dan heb ik wel kand op de bolletjes trui.

later!!
Mac vriendjes en vriendinnetjes tot de volgende keer maar weer…

[quote:4072a778c6="Johnny Walker"]Ik wilde op fiets safari maar het is mij niet gelukt de java te bedwingen ik ga wel ff firefox downloaden dan kan ik misschien toch de java bewingen en dan heb ik wel kand op de bolletjes trui[/quote:4072a778c6] Correct me if i'm wrong: Java is mij bekend als een eiland. Je kan dus hooguit de Bubbeltjes-trui verdienen als je eraf fietst :wink:

ik heb safari 1.0 (v85.7) en het loopt van een leien dakje, zoals ze zeggen. heb MacOsX 10.2.8, bij mij gaat die site prima. raar :?

Ik kom de site niet meer op met zowel Safari als Explorer! Overgens geen idee wat er precies veranderd is aan de site waardoor het mis gaat. Tot voorkort kon ik de site probleemloos bekijken.

Vroeger kon ik ook al mijn bankzaken regelen met safari maar ja.........

:innocent: op os9.2.2 met explorer doet ie t pima :sealed: Zal morgen op het werk ook 's checken. Heb daar nog een paar systemen op 10.3.4 lopen en de rest op 10.3.5 incl nieuwste Java-update.

...morgen is overmorgen geworden... Pagina laadt wel maar zodra ik verder wil klikken knalt ie er idd uit (OS10.3.5, Safari). Ik ga toch maar lopen of met de auto :wink:

Bij mij stopt Safari ook, nadat het gekleurde wieltje geruime tijd (ongeveer een minuut) heeft gedraaid...

Op deze manier krijg je de mensen ook niet uit de auto… :innocent: