panther countdown werkt niet

Ik heb, met dank aan Steven van Wel, een panther countdown op mijn site gezet. Een probleem, het werkt wel in Safari maar niet in Explorer en de rest.

Hellup.

Oh ja dit is ie. http://www.osmalandros.nl/nederlands/festa.html

Is het niet een beetje laat voor een Panther countdown?

kijk even op de site dan zie je wat ik bedoel, wijsneus

Voordat je mij een wijsneus noemt moet jij eerst even de volgende topic lezen: "[url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=5419]Hoe stel ik het beste een vraag op dit forum?[/url]". Ten eerste leg je je vraag blijkbaar niet goed uit, en ten tweede plaats je de link zonder http, waardoor hij niet aan klikbaar is.

Ik zou maar even rustig aan doen als je nog geholpen wilt worden op dit forum.

Ik denk dat je JavaScript veel te lang is, zoiets moet toch veel korter en bondiger kunnen, zeker als ik bij de JavaScript nog een link naar een andere website zie staan waarin nog meer JavaScript ingeladen wordt. Ik denk dat je dan beter een simpele Flash-countdown kan pakken. Dan ben je met veel minder regels code weer een stukje verder. Bovendien wordt Flash in iedere browser hetzelfde weergeven, is je probleem ook gelijk opgelost.

Nogmaals, dat is mijn mening, ik denk dat het beter is hier dan weer geen JavaScript te gebruiken, ook als je zou kijken naar de hoeveelheid oudere browsers waarin dit script niet ondersteunt zal worden.