Panther en Vigor 2200E router

Ik heb ergens op het forum gelezen, dat de Vigor 2200E router en Panther problemen geeft indien de Vigor niet is voorzien van de juiste firmware. Helaas kan ik het niet meer vinden. De vraag is nu klopt dit inderdaad, en zo ja, weet iemand hoe je een firmware update voor deze router precies dient uit te voeren. Alvast dank voor reacties.

volgens mij moet dit gewoon werken hoor.. een router zou in principe niks te maken moeten hebben met het os wat op een computer staat die er aan hangt.. tcp/ip is toch hetzelfde.. :)

Ik heb dit ook gehad, na upgrade problemen verdwenen.

http://www.vigor-users.de/index.htm?ko_forum.htm

kijk hier even onder’Tipps & Tricks’ en dan bij FAQ Apple Mac.

HS-L

Als je zo stellig dat soort beweringen doet, zou ik eerst eens zorgen dat je weet
waar je het over hebt.
Iemand vraagt aan jou of je het antwoord op zijn/vraag weet.
Als je dat blijkbaar niet weet zou ik me persoonlijk onthouden van een
“antwoord”.
De oudere versies firmware van de VIGOR conflicteren namelijk wel degelijk
met de geupdate lookupd die vanaf 10.3.2 in panther.
In de oudere firmware wordt een soort van DNS caching gebruikt die Panther
helemaal plat legt. Het is reproduceerbaar op elke machine …
De Apple Discussion Boards hebben wekenlang vol gestaan met dit probleem.

heb je gezien wat er in mijn antwoord staat? volgens mij & in principe. het zou ook [b:7259049baa]eigenlijk[/b:7259049baa] allemaal geen probleem [b:7259049baa]moeten[/b:7259049baa] zijn, en die problemen waar jij het over hebt heb ik nog nooit van gehoord. vandaar dat ik een antwoord geef... als ik had geweten dat het zo was had ik dat ook geantwoord. dus iets vriendelijker reageren in het vervolg zou fijn zijn. ik probeer iemand te helpen en aangezien er verder nog geen reakties waren doe ik dat met wat ik weet!!

HS-L

Ik had net als vele anderen ook problemen met de vigor 2200e en OS 10.3.2. Ik heb firmware 2.0 in mijn router. Destijds ben ik weer teruggegaan naar 10.3.1. Inmiddels heb ik 10.3.3 draaien op mijn powerbook en die geeft geen problemen meer met de router (zonder firmware upgrade)

Hans

Eindelijk een antwoord waar je wat aan hebt :slight_smile:

Ik heb altijd de nieuwste firmware (nu zit er 2.3.8 in lang niet gekeken of er nieuwer is/was) in mijn 2200E gehad en nooit problemen zelfs niet met iChatAV

[quote:c094618727="HS-L"]heb je gezien wat er in mijn antwoord staat? volgens mij & in principe. het zou ook [b:c094618727]eigenlijk[/b:c094618727] allemaal geen probleem [b:c094618727]moeten[/b:c094618727] zijn, en die problemen waar jij het over hebt heb ik nog nooit van gehoord. vandaar dat ik een antwoord geef... als ik had geweten dat het zo was had ik dat ook geantwoord. dus iets vriendelijker reageren in het vervolg zou fijn zijn. ik probeer iemand te helpen en aangezien er verder nog geen reakties waren doe ik dat met wat ik weet!!

HS-L[/quote:c094618727]

en bij mij werkt alles perfect.,… np :innocent:

succes.,…