Panther installatievraagje!!

Vandaag Panther besteld via Apple Store, vraagje aan een ieder die het al geinstalleerd heeft: kun je toch nog steeds kiezen voor bijv. de Engelse taal of krijg je tegenwoordig alleen een Nederlandse versie???

Bedankt alvast

je kunt tijdens de installatie gewoon kiezen uit een hoofdtaal, dus ook de engelse taal.

en zet dan gauw delocalizer aan om zo'n 500 mb ruimte te besparen.

OS X is 'Multilingual'. Bij de installatie kies je Aangepast i.p.v. Standaard. Bij taalbestanden installeer je alleen de talen die je nodig hebt. Engels wordt sowieso geïnstalleerd. Delocalizer kan je dan achterwege laten.

Dat is goede tip.

Dien je echter dan ook de rest op te geven , dus wat geinstalleerd moet worden of geldt dit alleen voor taal?

Dat is goede tip.

Dien je echter dan ook de rest op te geven , dus wat geinstalleerd moet worden of geldt dit alleen voor taal?

Met Aangepast kan je allerlei bestanden selectief installeren. Bekijk de vinkjes en streepjes. Wanneer je een vinkje ziet staan wordt het geheel geïnstalleerd, zie je een streepje dan wordt het een deel-installatie.

[quote:1d34bfceed="erikaatjuh"]je kunt tijdens de installatie gewoon kiezen uit een hoofdtaal, dus ook de engelse taal.[/quote:1d34bfceed]

De reden van mijn vraag was omdat ik een foto had gezien een doos met Nederlandse opdruk, en ook op de orderbevestiging van de Apple Store stond dus mooi: MAC OS X PANTHER 10.3 RETAIL-NLD dus dacht, ojee, ik hoop niet dat dit nu alleen een nederlandse versie is…maargoed we kunnen dus nog steeds kiezen, he, gelukkig, geen Nederlands…pffffffffff