PathFinder 4 - de Finder met tabs is uit!

en wel [url=http://www.cocoatech.com/index.php]hier[/url] :D

Ik denk dat dit topic meer in "overige software" thuis hoort.

je hebt gelijk - in m'n enthousiasme niet gezien...... Maruh, PF4 is echt de moeite waard, eigen een Pro Finder :D

Gaan dat eens proberen.

Na uitstel en uitstel is ie er dan toch, zit hier al even op de azen, nu ns kijken of ie daadwerkelijk verbeterd is.

<offtopic> Nu itheater nog, nog zon uitstel na uitstel verhaal</offtopic>

[quote:0bfcee27ee="macsterdam"]en wel [url=http://www.cocoatech.com/index.php]hier[/url] :D[/quote:0bfcee27ee] Je bedoelt natuurlijk [url=http://www.cocoatech.com/pf4/]hier[/url] :wink:

ziet er mooi uit :d

ja ik moet zeggen dat ik een beetje baal van de finder. Op zich zit alles er wel in, maar net niet perfect. Ik heb column view als standaard ingesteld, maar TOCH opent hij nog vaak een finder in een andere view, om maar eens een voorbeeld te noemen. En er missen gewoon een aantal functies. Ik ben erg benieuwd naar dit programmaatje.

[quote:6e11190b81="koen"][quote:6e11190b81="macsterdam"]en wel [url=http://www.cocoatech.com/index.php]hier[/url] :D[/quote:6e11190b81] Je bedoelt natuurlijk [url=http://www.cocoatech.com/pf4/]hier[/url] :wink:[/quote:6e11190b81]

Ook :wink: Als ze maar kijken :smiley:

Alleen al voor de "Filter By Name" bovenaan in het venster is dit de moeite waard. Ik erger mezelf nog altijd ziek aan hoezeer spotlight wordt opgedrongen, als ik in een folder ben wil ik helemaal geen gebruik maken van Spotlight, ik wil snel resultaten hebben (alla iTunes)

Spotlight is leuk en aardig maar de uitvoering ervan is slecht, een kijkje bij Pathfinder laat zien hoe het wel had gemoeten, hier krijg je een venster met resultaten waar je ook echt iets mee kunt doen. En filter by name is en blijft de snelste manier van zoeken als je weet in welke folder het staat.

De tabs zijn ook leuk maar ik zal er toch op moeten letten dat ik ze gebruik, voor zover ik kon zien moet je een nieuwe tab maken via de menubalk, n beetje omslachtig.

De kopieersnelheden zijn dan weer wel nog altijd mijlen voor op Apple’s implementatie, het jammere aan Pathfinder is dat het al snel zo druk lijkt (zeker op mijn PB 12"). Maar we zullen zien wat binnekort de concurrent uitbrengt (naam ontschiet me even, maar iets met File :slight_smile: ) en wat Apple aan zijn FInder gaat doen, ik hoop dat ze goed gaan kijken naar Pathfinder en de User Interface even wat verbeteren, wat niet moeilijk mag zijn aangezien ze Mike Matas hebben weggekaapt bij Delicious Monster :stuck_out_tongue:

[quote:ce88792506="junkiesxl"] het jammere aan Pathfinder is dat het al snel zo druk lijkt[/quote:ce88792506] Dat is dan voor mij ook de reden om PathFinder er ook weer onmiddellijk af te gooien :evil:

Nounou... dat heeft even geduurd. Ik ben een redelijk hardcore gebruiker van PathFinder geweest. Inmiddels heeft de finder al een hoop functies van PF gejat zoals de doch aan de linkerkant en een iets betere kolomweergave. PF3 had alleen steeds meer moeite met het systeem en koppelingen met stuffit en andere applicaties die nadrukkelijk om de finder vroegen werden een beetje irritant.

We zullen deze eens even fijn aan de tand voelen. Snelheid lijkt OK te zijn, PDFjes worden nu ook zonder dralen in beeld gezet.

De terminal en WORD-file opener ingebouwd zijn heerlijk, file-info is veel uitgebreider.

[quote:1e9710c9d9="junkiesxl"] Maar we zullen zien wat binnekort de concurrent uitbrengt (naam ontschiet me even, maar iets met File :) [/quote:1e9710c9d9]

File Run - uit in februari!

[quote:84854ceb3d="macsterdam"]File Run - uit in februari![/quote:84854ceb3d] Pffft, ook al zo'n druk scherm.

Net als bij Pathfinder kan je straks bij File Run allerlei opties gewoon uitzetten! Kortom, zo druk als je zelf wilt!