PCMCIA Wireless SMC Kaart in OSX...?!

Naar aanleiding van een eerdere treads op macfreak over PCMCIA Kaarten inbouwen in een ibook, heb ik besloten om ook wireless te gaan. Ik heb een acces point gekocht (ASUS) en een PCMCIA kaart die ik in mijn powerbook G3 ga gebruiken. Gewoon in het PCMCIA slot.

Nu had ik een kaartje van SMC op het oog de 2632W-> deze stond ook in de support lijst van de gratis drivers op http://wirelessdriver.sourceforge.net/. Nu was het geval dat ze deze kaart niet meer hadden omdat er net weer een nieuw type uit is. (ik ga altijd naar de mycom). De kaart die ik nu heb is van het type 2635W (ook SMC). Aleen kan ik deze kaart met geen mogelijkheid aan de gang krijgen ik heb alle 2 de drivers geinstalleerd, de gratis versies en die versie waar je voor moet betalen, maar met geen van beide dingen kan ik ook maar enig contact met de PCMCIA kaart vinden. Het lijkt mij dat er toch wel ergens moet komen te staan dat hij iets ziet zitten enzo. Uiteraard verschijnt er wel een icoontje boven in de menu balk maar daar staat onbekende fabriekant etc.

Heeft iemand misschien dit kaartje? Of weet iemand misschien hoe ik dit op moet lossen of waar ik eventueel een driver zou kunnen downloaden?
Anders gaat hij morgen weer terug naar de winkel.

Of…!!!

Is er misschien iemand die eventueel nog een PCMCIA kaartje (11mbit is goed) te koop heeft die het op een mac doet? Misschien is er iemand die een 54mbit wil en zijn 11mbit wil verkopen. Ik betaal er netjes voor aangezien het nogal moeilijk is om zon kaartje in de gemiddelde pc winkel te vinden.

Alvast bedankt voor de reacties

Mag ik een hele domme vraag stellen? Waarom koop je niet gewoon een (2de hands) airportkaart? Werkt perfect (het is een goede kaart, beter dan de cheapo pcmcia kaartjes die ik in Windows machines gebruik) en gelijk.

Kijk ik wil het gebruiken in een Powerbook G3@400 mhz en deze is niet geschikt om een airport kaart in te bouwen.

ah .. ja, dan kan je niet anders ;-)

Ik heb thuis nog een E-tech 11mbps kaartje liggen, staat die op je lijstje van kaartjes die wel werken?