Pda van rond de 250€

Beste forumers,

Ik zou volgende maand een pda willen kopen. Met als doel vooral m’n agenda onderweg aan te kunnen vullen. En m’n adres boek opzak te hebben enz. Extratjes zijn altijd leuk natuurlijk. Maar dat zijn toch de twee belangrijkste functies. Die moeten dus naadloos samenwerken met m’n iMac.
Ik zat aan de palm thungsten te denken. Die kost rond de 250. En is volgens mij een prima apparaat.
Ik heb enkel nog maar de producten van palm bekeken.
Welke pda merken heb je nog die goed samenwerken met apple?
Wat zijn hun sterke en minder sterke kanten?

Groeten
Jonas

Wanneer het gaat om samenwerken met OSX, kun je volgens mij niet om Palm heen. Zeker voor de doeleinden die jij noemt is zo'n Palm zeer geschikt. Je kunt zelfs nog via PHPiCalendar je agenda's online zetten (kun je ze overal raadplegen). Aanrader!

Zonder tussenkomst van andere software, kun je het beste een Palm pakken. Ik zelf heb een alles ineen oplossing van t-mobile de MDA-Pro dan heb je telefoon en PDA en heb er zelf navigatie bijgekocht. Het enige nadeel is dat missing sync nog bezig is deze telefoon te ondersteunen. Dus ik kan hem nog niet bijwerken op mijn mac.

Mijn vorige pocketPC werkte perfect met de apple, dus het kan wel. Maar wil je niet wachten en meteen aan de gang gaan zou ik voor een Palm.

succes met je keuze

Ik heb zelf de [url=http://www.palm2you.nl/product.php?pk_producten_id=212] Palm z22 [/url]. Deze werkt perfect met OSX en kost 129 euro (als je goed zoekt, goedkoper). Ik wilde ook een Palm voornamelijk voor de agenda functie en deze werkt prima. Een leuk ding en een leuk design.

[quote:2fb69d52f9="chatsmit"]Ik heb zelf de [url=http://www.palm2you.nl/product.php?pk_producten_id=212] Palm z22 [/url]. Deze werkt perfect met OSX en kost 129 euro (als je goed zoekt, goedkoper). Ik wilde ook een Palm voornamelijk voor de agenda functie en deze werkt prima. Een leuk ding en een leuk design.[/quote:2fb69d52f9]

Ja die kwam ik ook tegen, maar die heeft geen schrift herkenning toch? Kan je daar wel onTheRoad :slight_smile: je agenda aanvullen? Of enkel raadplegen?

GRoeten
Jonas

Ik heb zelf een Palm T|X. De opvolger van de tungsten lijn. Wifi zit er in en bluetooth en met Missing Sync werkt het op de mac nog beter dan de standaard palm desktop. Kan ik van harte aanbevelen.

Ik heb een Palm Tungsten T, synct prima met m'n mac. Ik gebruik hierbij wel missing sync ipv isync. Mocht je zoeken naar een tweedehands palm, pas dan op voor korte batterij duur, en check of het touch scherm nog naukeurig is. Een kwaal van de tungsten t, t2 en t3 is namelijk dat het touc scherm telkens zijn calibratie verliest.

[quote:66554f02fa="chonazz"]... maar die heeft geen schrift herkenning toch? Kan je daar wel onTheRoad :-) je agenda aanvullen? Of enkel raadplegen? [/quote:66554f02fa]

Voor alle vraagtekens: Ja*
Enkel raadplegen kan zelfs heel handig met de grotere knop links onderin. 1 druk op de knop en je krijgt een duidelijk overzicht van de aankomende afspraken. En natuurlijk kun je elk moment je agenda aanvullen.
*Ik weet niet wat je precies met schriftherkenning bedoelt, je kunt letters en cijfers schrijven en dat herkent hij. Maar je kunt het apparaat niet jouw handschrift aanleren als je dat bedoelt.

[size=18:cb1dc1dc76][b:cb1dc1dc76]Sony Erisson K750i[/b:cb1dc1dc76][/size:cb1dc1dc76] [img:cb1dc1dc76]http://www.theregister.co.uk/2005/07/08/k750i_1.jpeg[/img:cb1dc1dc76] werkt prima met ISync over Bluetooth Zie ook : [url]http://www.telecomwereld.nl/k750i.htm[/url]

beetje off topic: is het ook mogelijk om tomtom software op een palmtop te draaiien? en zo niet welke pda werkt zowel goed samen met een Mac en kan met tomtom overweg?

TomTom draait prima op bijv. de Palm Tungsten. Ik vind alleen het schermpje t.o.v. een PocketPC erg klein.

De resolutie van een PocketPC is lager dan die van een Tungsten. Er past dus bij de laatste meer op het scherm. En Jonas, ik zou als ik jou was je vraag ook even stellen bij Palmclub.