PDF downloaden van mijn server.

Ik heb gisteren succesvol een multimedia eBook gemaakt m.b.v. Keynote en Acrobat Pro. Nu is het de bedoeling dat mijn bezoekers dit tegen betaling kunnen downloaden. Hoe ga ik nu stapsgewijs te werk, als ik dit document op mijn server in httpdocs zet en vervolgens het ftp pad naar mijn browser kopieër heb ik geen toegang. Mijn vragen: 1. Hoe werkt dit nu in zijn algemeen. 2. Moet ik hier een php script voor gebruiken en waar plaats ik dit script? 3. In welke map zet ik deze .pdf.zip op mijn server? Ik heb al de hele dag zitten googelen maar ik kom er niet achter. Wie helpt mij een beetje op weg.

Je kan je files op de Mollie Server zetten, dan kunnen ze zo betalen. http://www.mollie.nl/

Ik had al eens op de Mollie site gekeken en dat is voor mij niet echt een optie. Mollie richt zich volgens mij op de Nederlandse markt met iDeal. Ik richt mij met mijn website op de internationale markt. En ik ben bang dat Mollie niet zit te wachten om enkele tientallen files van ± 450MB en in de toekomst wel 100 op zijn server wil hebben. Het moet echt op mijn eigen server staan. Ik zit al te overwegen om een ruimte bij www.servage.net te bestellen. De vraag is dus hoe los ik dit technisch op.

Mollie is voor meedere landen dan alleen Nederland. De eigenaar van Mollie (Adriaan Mol), is een nieuwe website gestart, Zaypay [url=http://www.zaypay.com/]www.zaypay.com[/url]

[quote:9717b19768="julesp"]Mollie is voor meedere landen dan alleen Nederland. De eigenaar van Mollie (Adriaan Mol), is een nieuwe website gestart, Zaypay [url=http://www.zaypay.com/]www.zaypay.com[/url][/quote:9717b19768] Erg interessant concept, maar voor mij te weinig landen waar deze service beschikbaar is. Tevens zijn de kosten in verhouding met de prijs van mijn product wat aan de hoge kant, ik wil mijn eBooks voor rond de €3,00 gaan aanbieden. Als daar dan voor veel landen nog eens gemiddeld €2,00 bovenop komt ben ik bang dat de aankoop impuls toch te laag wordt.

Zoeken en nog eens zoeken. Nou moeten jullie mij echt corrigeren als ik het bij het verkeerde eind heb. Kan dat wat ik wil alleen maar als je de beschikt over een dedicated server, dus niet zoals ik heb een virtuele server met een gedeeld IP adres? Ik kan hierop geen anonieme ftp aanmaken, alhoewel er in mijn root keurig een anon_ftp folder staat. Graag een reactie.

waarom ftp en niet gewoon http?

[quote:af287b8107="arri"]waarom ftp en niet gewoon http?[/quote:af287b8107] Leg aub uit want ik zie even door de bomen het bos niet meer.