PDF omzetten naar Word (.doc)

Weet iemand of (en misschien hoe) je .PDF bestanden om kunt zetten naar Word (.doc) documenten? Belangrijk is dat tabelstructuren ook worden meegekopieerd.

Bedankt! :apple:

ik heb nog nooit gehoord van die labelsctructuur in word. volgens mij kan dat niet, maar de pdf omzettten is heel makkelijk.

Je selecteerd de tekst en afbeeldingen. :apple: +c en dan in word :apple: +v

als dat niet werkt kan het miss in automator. moet je ff kijken. kan ik zelf niet omdat ik op pc(school) zit.

Ik had het over tabellen in een PDF bestand, dat deze ook als tabel in Word komen te staan. Wanneer ik de standaard kopieer / plak actie doe krijg ik allen tekst in mijn document, geen tabellen.

kan dat niet in automator?? bij het onderdeel voorvertoning???

Waarschijnlijk werkt OCR software het best. heb ooit bij een mac tijdschrift Readiris cd gekregen. zelf weinig gebruikt maar als je googled op OCR of Readiris vind je vast wel wat.

Of je kijkt even of hier wat bij staat op [url=http://www.versiontracker.com/php/search.php?mode=basic&action=search&str=pdf+word&plt%5B%5D=macosx&x=0&y=0]VersionTracker[/url]

Of je zoekt op pdf2doc in Google…

Moet ergens wel wat tussen zitten…

Het bestaat en werkt redelijk:

http://www.recosoft.com/products/pdf2office/

Als je het netjes gedaan wilt hebben, en volgens mij is het ook de snelste manier. Dan moet je het gewoon handmatig doen. Pdf is gemaakt om niet meer te veranderen... Dus welk programmatje je ook gaat gebruiken, er zitten zoiszo fouten in.

Jonas

Hier zijn specifieke tools voor geschreven. Google maar eens op "PDF to Word for Mac"...

In de gauwigheid leek dit me wel een aardige link:
http://mac.softpedia.com/get/Word-Processing/PDF2Office.shtml

Succes!

Bedankt mensen! Het programma wat mij tot nu toe goed uit de brand heeft geholpen is http://www.recosoft.com/products/pdf2office/