.Pdf

ææ

heb je ook acrobat distiller om pdf-en te maken ??????

ææ

Je kan het gescande plaatje het beste ff ergens opslaan en dan openen met 'Voorvertoning'. Ga dan naar Archief -> exporteer... en kies bij structuur voor: PDF. Klaar. 8)

ææ

ææ

ik zou bv indesign gebruiken dan kun je alle foto's op pagina's plaatsen en dan 1 pdf maken. dit kan ook met xpress maar dan moet je wel distiller hebben of xpress6 geloof ik is het ook mogelijk. photoshop kan het ook geloof ik maakt eigenlijk niet uit welk programma als er maar ergens staat exporteren pdf formaat of bewaar als pdf.......dan komt het allemaal wel goed dus gewoon ff zoeken in de programmatuur die je hebt......misschien zit het er wel gewoon in....

ææ

Met voorvertoning kun je ook gewoon 1 pdf'je maken, een kwestie van alle foto's/plaatjes slecteren en dan tegelijk openen, voorvertoning opent ze dan allemaal in 1 venstertje, vanuit dit venstertje kun je dan gewoon een pdf'je exporteren.

ææ

Kun je niet bij printopdracht 'bewaar als pdf' kiezen?

ææ

[quote:69201bb7c9="johnny_cash"]ADObe Acrobat natuurlijk WAT ben ik toch STOM[/quote:69201bb7c9]

Acrobat inderdaad. Dus niet Acrobat reader maar z’n grote broertje.
Je kan de demo hier downloaden:
http://www.adobe.com/products/acrobat/main.html

Je opent de eerste pagina hiermee, zet de tumbnails aan en sleep de rest van de pagina’s naast het eerste thumbje.

Je kunt ook online pdf's maken kom ik net achter. [url]https://createpdf.adobe.com/index.pl/402145135.195019?BP=NS6&v=AHP[/url] Maar of het meerdere pagina's ondersteund weet ik niet. Je moet je aanmelden voor 5 gratis pdfjes.