Permissions / PHP vraag

Ik heb sinds vandaag een eigen domeinnaam. En daarbij ook het onderstaande pakket. Ik heb twee vragen: 1) Waarom heb ik geen toegang tot de folder downloads (www.raggers.net/downloads) terwijl de permissions goed staan volgens mij: 745. 2) Ik wil wat klooien met de mogelijkheden van onderstaand pakket. Ik wil bijvoorbeeld een forumpje, of een fotoarchiefje. Hoe werkt dat (PHP?)? Wie kan me goede links geven, of tips, of software, of voorbeelden die kan kopieren? Ik ben echt een leek.

50 POP AdressenOnbeperkt alias adressen
50mb Webspace
1000mb Dataverkeer
CGI Support
Perl scripting
PHP scripting
Server Side Includes (SSI)
1 MySQL Database
IMAP4, POP3, APOP
FTP access
Front Page 2002 Server Extensions
Webmail
Persoonlijke Statistieken
HTTPD Logs
Java Runtime Environment
SSL 128-Bit (optioneel)
Autoresponding & Forwarding
Webbased Control Panel
Flash & Shockwave Support
Python 2.1
Htacces

Het kan zijn dat de volgens geein [i:134f692192]index listning[/i:134f692192] aan hebben staan, dus moet je eerst even index.html in de folder stoppen. Dit is overigens aan te passen met behulp van .htaccess.

Heb net (1:12 AM) met Digitalus gemaild met een paar problemen. Werden perfect en binnen 10 minuten opgelost. Over het bovenstaande probleem kreeg ik als antwoord: "dat is niet mogelijk, apache view staat uit bij ons.". Geen idee wat het allemaal inhoudt, maar het zal wel.

Over Digitalus niets dan lof (tot zover). Nachtelijke email hulp en m’n aantal popaccounts werd zonder tegensputteren van 10 naar 50 verhoogd.