Philips Fidelio L3: uitstekende koptelefoon wordt genekt door zijn prijs

De Philips Fidelio L3 is een goede koptelefoon met een pittig prijskaartje, waardoor dit misschien niet je allerbeste optie is.

Dit topic dient als reactie-hub voor bovenstaand artikel. Via dit topic kun je op het artikel reageren. Je reactie wordt ook automatisch onder het artikel op de website getoond.

  1. Koptelefoon wordt genekt door zijn prijs
    2.Dat prijskaartjes een product kunnen maken of breken wordt … weer eens duidelijk.
  2. Het prijskaartje gooit roet in het eten.
  3. … waarom de prijs te hoog is.
  4. Philips Fidelio L3: genekt door zijn prijs
  5. Genekt door zijn prijs
  6. Maar niet voor de prijs van €349.
  7. Het prijskaartje van €349 gooit wat mij betreft roet in het eten
  8. voor €349 is er helaas gewoon teveel mis.

Knap om dit in een artikel van nog géén 800 woorden zo vaak te herhalen…

Overigens spreekt de schrijver van dit waardeloze artikel zichzelf ook nog eens heel vaak tegen:

De premium koptelefoon is namelijk uiterst prettig in gebruik,
heeft een goede geluidskwaliteit en beschikt over prima functionaliteiten. De Philips Fidelio L3 zit sinds drie weken zo goed als iedere werkdag op mijn hoofd. Ik heb de koptelefoon gebruikt voor online meetings, m’n rust gevonden dankzij de Active Noise-Cancellation en genoten van heerlijke muziek.
Sterker nog: het is een zeer prettige koptelefoon waar menig consument veel plezier uit zal halen. Dat heeft enerzijds te maken met de uitmuntende Noise-Cancellation waarmee je alle omgevingsgeluiden om je heen makkelijk blokkeert. Sterker nog: ik heb de afgelopen drie weken al menig postbezorger gemist door deze jongen. Wat dat betreft zit het hartstikke goed dus.

Dan denk je dus - Prima ding!
Maar:

Ik ben niet heel erg onder de indruk van de bastonen
…equalizer. Al moet je daar als consument snel naar grijpen, omdat het geluid uit de verpakking niet heel indrukwekkend is.
De app zit niet heel lekker in elkaar
het product voelt simpelweg niet aan als een premium product.
Zo zijn de microfoons die in de koptelefoon zitten alles behalve goed.
In de afgelopen drie weken heb ik al meerdere keren moeten switchen naar andere oordopjes … klachten kreeg over het blikkerige, en daardoor onverstaanbare, geluid
‘Bewustzijn’. Ook hier komt de slechte kwaliteit van de microfoons naar voren. Het geluid om je heen is heel hard, schel en alles behalve prettig om naar te luisteren.

Om dan af te sluiten met:

De geluidskwaliteit is uiterst indrukwekkend

Right… Ik denk niet dat jullie deze kerel nog een keer een review moeten laten doen. Zelden zo’n slecht en tenenkrommend artikel op OMT gelezen.

Los van het feit dat deze headset er ook nog eens log en lomp uit ziet is het ook wel belangrijk om te weten dat Philips dit soort producten niet meer zelf maakt, of in eigen beheer heeft. Behalve het scheerapparaat en elektrische tandenborstel hebben zij verder nog nauwelijks consumentenproducten. De rest is verkocht aan o.a. TP Vision (TV en audio producten, dus ook de headsets). TP Vision is een fabrikant uit China die de boel van Philips heeft opgekocht en tegen betaling aan Philips de productnaam mag blijven gebruiken. Om deze redenen koop ik al enkele jaren geen enkel product meer waar de naam Philips op staat want je wordt er mee in de maling genomen. Op termijn ga je dit zeker merken in de kwaliteit.

Afgezien zijn naam, ben ik het volledig met dr bibber eens.
Toen remon er nog was het niveau al niet hoog, maar hij deed zijn best.
Daarom ben ik al jaren weg bij OMT. De kwaliteit van artikelen zijn der mate slecht. Dan is het nog best knap om een nog erger artikel te schrijven dan het niveau hier al is.

Even iets feitelijks, Subkop : “Philips Fidelio L3: genekt door zijn prijs”
En dan niet de prijs noemen. sterker er niet eens over schrijven.

Dit zijn artikelen gekopieerd door want.nl
En daar van OMT ook onder. Commerciele website hebben alla nu.nl. Goedkope studenten. minimaal zoveel artikelen per dag.
Kwaliteit doet er niet eens toe.
schaamtelijk maar true