PhoneAgent thema's

Ik was wat aan het prullen met PhoneAgent, ik had een mooi thema en zo gemaakt en toen ik het wilde opslaan bleek de evaluatie versie dat niet te kunnen. Een beetje gegoogled dus maar en toen bleek dat de .thm files eigenlijk gewoon .tar files zijn. Je kan met PhoneAgent exporteren, en dan krijg je een map met daarin het xml bestaan en de tekeniningen. Daar heb ik een .tar van gemaakt en die veranderd in .thm. Maar dat wil toch niet zo goed werken. Weet iemand wat er fout is?

http://www.macupdate.com/info.php/id/13026

ik had ook een cool theme gemaakt ermee, maar ik wil echt niet betalen voor 1 theme.

btw welke gsm heb je ? (als het een SE is => http://www.myt610.net/ en de forums ervan zijn ook cool, veel games en themes enzo)

[quote:cb2dfcfb4f="Flameboy"] (als het een SE is => [url]http://www.myt610.net/[/url] en de forums ervan zijn ook cool, veel games en themes enzo)[/quote:cb2dfcfb4f]

Waarom zijn er meer van dit soort geinige sites voor de SE’s en niet voor Nokia’s? :evil:

Heb een Nokia 6230 en wil ook van die geinige themes en applicaties proberen!

Ik heb PhoneAgent toevallig gisteren gekocht (veel te duur, maar ja). Het zal wel op een speciale manier getard moeten worden. Misschien dat je met de instellingen van tar wat moet klooien. Deze [url=http://web.macosx.nl/~lucasraggers/vanalles/OSXluc.thm]theme[/url] gebruik ik nu op m'n T630 (save linked file as...).

[quote:406ecf0cd9="bassbug"][quote:406ecf0cd9="Flameboy"] (als het een SE is => [url]http://www.myt610.net/[/url] en de forums ervan zijn ook cool, veel games en themes enzo)[/quote:406ecf0cd9]

Waarom zijn er meer van dit soort geinige sites voor de SE’s en niet voor Nokia’s? :evil:

Heb een Nokia 6230 en wil ook van die geinige themes en applicaties proberen![/quote:406ecf0cd9]

kuchhttp://www.myforum.lasyk.net/index.php?kuch :roll: