Photoshop-achtige software ?

wat is een goed en niet duur fotobewerkingsprogramma

ik vind photoshop niet te betalen (orgineel)

kan ik ook uitgebreid fotobewerken in iphoto?
zoja hoe?

:idea:

gratis programa welkom (of downloadable)

Kijk eens naar de lichtere versie (goedkoper) [url=http://www.adobe.com/products/photoshopel/main.html]Photoshop Elements 2[/url] Tryout is te downloaden.

Of zoek Graphic Converter op in Versiontracker. En ik hoor wel eens mensen over The Gimp, maar die interface… :frowning:

[url=http://www.caffeineSoft.com/]TIFFany[/url] van Caffeine Software.

Is MacGIMP niet ook zoiets ? Wel goed dacht ik.

LimeWire of Acquisition mag je natuurlijk nooit gebruiken :!:

Maar gebruik liever GraphicConverter.

http://www.lemkesoft.com/us_gcdownload.html
http://www.apple.com/macosx/applications/graphicconverter/

Ik las net wel op de Apple site dat het een shareware programma is. Terwijl tijdens de Nokiagame op een gamesite dit programma als gratis tegenhanger van Photoshop werd aanbevolen om je Tags te maken voor in Musicworld. Misschien is het daarna shareware geworden? Het blijven Duitsers :wink:

[quote:894cb6e6db="michelvdb"][url=http://www.caffeineSoft.com/]TIFFany[/url] van Caffeine Software.[/quote:894cb6e6db]

Da’s nou ook weer niet zo gratis… prijzen van $ 444,- tot $ 111,- (voor studenten) zijn iets minder gratis dan GraphicConverter.

Graphicconverter is altijd shareware geweest, maar als je elke keer je het wil gebruiken genoegen neemt met een opstarttijd van 30sec is het idd een gratis programma. 30 sec lijken weinig, maar in ons tijdperk van power, performance & speed is het een eeuwigheid :wink:

dat is perfect voor eenvoudige fotobewerking. niet met lagen enzo zoals fotoshop. ik gebruik het soms om snel even het contrast ofzo op te peppen. er zit ook een leuke verplaatsbare voor en na balk in, zodat je goed kunt zien wat je veranderd. zoek het op bij versiontracker.com. t is 10 maal makkelijker dan ps 7 of ps elements. groeten van hans