Photoshop tutorial gezocht

Ben op zoek naar een photoshop tutorial of zoiets om een soort van druipeffect (aflopende verf) te maken, heb hier en daar al een beetje rondgezocht maar het enige dat ik kan vinden is [url=http://www.shootnshop.nl/showtut.php?id=203]dit[/url].

Alvast bedankt, wenkie :wink:

heb ff op mijn favo tutorial site gezocht, [url]http://www.pixel2life.com/tutorials/All/All/?ba=0&a=7&c=1&f=15&c=1&d=1&ss=paint%20drip[/url]

er zijn uiteraard ook Brushes voor photoshop beschikbaar voor het effect dat jij zoekt ;), even in google zoeken :slight_smile:

Mocht je een plugin willen gebruiken (of al hebben): bij Eye Candy 4000 (van 'AlienSkin')zit een filter dat 'Drip' heet. Die doet het in één keer voor je. Maar volgens mij wordt de set als zodanig niet meer verkocht. Nu hebben ze een andere indeling in de Eye Candy. [url=http://www.alienskin.com/prod_index.html]De site van Alien Skin[/url].

In het "Grote Showcase Topic" had iemand gebruik gemaakt van een brush die van die verfspatten maakte en daar ook een link bij gezet. Misschien als de dat topic eens doorleest dat je hem kunt vinden.

mss vind je het ergens bij www.good-tutorials.com ???

Ken je deze? http://www.tutorialized.com/