pictures folder

Hallo,

onder het tabblad “schermbeveiliging” staat de map " Pictures Folder". Als ik die aanklik dan krijg ik als schermbeveiliging mijn eigen fotos te zien. Dat is mooi. Alleen begrijp ik niet wat die fotos staan. De fotos die ik te zien krijg heb ik namelijk allang met behulp van de Finder van de harde schijf afgehaald (althans voor zover ik weet) . Weet iemand de locatie van deze " Pictures Folder"?

De Pictures folder is als het goed is de map Afbeeldingen in je thuismap.

Is het niet de map waar iPhoto al z'n bestanden in zet?

helaas, het is niet de afbeeldingen map, wat de iphoto map betreft, ik heb geen fotos in iphoto meer staan. Is het zo dat als je fotos uit iphoto verwijderd, iphoto deze wel bewaard?

Is te vinden in je [url=http://www.macosxhints.com/article.php?story=20041104103615316]Collections.plist[/url]. Waarschijnlijk toch ~/Pictures

dank voor de hulp! het is opgelost. de fotos die ik in iphoto had weggegooid stonden nog in de iphoto library in de afbeeldingenmap (pictures). Dat bleek een bestand van 39 GB te zijn! Door iphoto te openen met dat bestand werden de fotos zichtbaar. Snap nu opeens ook waarom iphoto zo traag was :-) Wat mij betreft kan dit topic gesloten worden.