Pith: soort van tabbed browsing onder Safari

Het programma [url=http://www.blacktree.com/apps/]Pith[/url] (url is onfijn, nog 1 keer extra klikken) laat wanneer je Safari gebruikt een klein kader zien met daarin de verschillende Safari vensters die je openhebt. Hierdoor is het net wat makkelijker een ander venster van Safari te kiezen dan via de Dock, waardoor je het tabbed browsen wat minder zult missen.

Het is weliswaar niet echt wat je verwacht van tabbed browsen, en de manier waarop de tabs verplaatsen als je ze aanklikt lijkt mij niet helemaal volgens de Aqua Human Interface Guidelines maar ik denk dat er zo te leven valt met Safari tot tabbed browsing echt geimplemeteerd zal zijn. Ook mooi is dat het programma onthoudt wat voor vensters je allemaal open hebt zodat wanneer je Safari stopt, of Safari zichzelf stopt :), je niet kwijt bent wat je allemaal aan het lezen was (heel nuttig om in een browser te zitten, zit ook in Galeon, een browser voor GNOME).

Overdreven mooie site!! Zo safari!!!!!! Maar het is idd geen tabbed browsing je krijgt nog steeds nieuwe windows.

ik kwam er net achter dat je dat weer via de voorkeuren in Pith kan uitzetten. Auto hide windows zorgt ervoor dat je dus maar een venster ziet, en use same frame klinkt gewoon wel ok. Nadelig is wel dat de vensters niet allemaal op dezelfde plaats staan.

Leuk proggie. Een goed hulpmiddeltje totdat apple eindelijk tabbed browsing ondersteund.....

Ik verander van mening. Hij deed het niet bij mij :-( nu maar ff wachten tot apple er voor zorgt....

open sites staan ook bij menu -> window, te "tabben" met 'appeltje' + '~' (tilde). iets minder overzichtelijk, maar toch.