Pixadex voor Windhoos?

Hallo, ik ben een verheugd gebruiker van Pixadex, de icon-library van iconfactory. Ik werk sins kort bij een bedrijf dat nog niet van Apple heeft gehoord en ik zit dus altijd achter een Windows-bak daar. Weet iemand een soortgelijk programma als Pixadex, waarmee ik mijn Windows icoontjes kan beheren?

Dit is een Macforum en geen Windowsforum, dus volgens mij stel je die vraag op de verkeerde plek. Maar een simpele zoek op Google is voldoende om je vraag te beantwoorden. Zoek op icons + organize + windows en je vindt bijvoorbeeld [url=http://www.tomdownload.com/new_add/new200310/icon_changer.htm]deze site[/url] en [url=http://www.findapp.com/fMgmt/PDetails.aspx?PID=4370]deze[/url] en [url=http://www.brothersoft.com/downloads/windows-icon.html]deze[/url].

Wat ben je snel me te wijzen op het feit dat dit geen windows-forum is. Dat weet ik ook wel nadat ik dat al vele malen gelezen heb hier. De reden dat ik deze vraag hier stel is omdat Pixadex een mac-only app is en Windows gebruikers kennen het dus niet. Ik zoek een soortgelijk programma. Ik houd persoonlijk niet zo van dat Mac- Windows separatisme. Ik vind het een beetje kortzichtig (en een beetje afgezaagd) :cry: :cry: :cry:

Mijn opmerking was niet bedoeld om je terecht te wijzen hoor. Ik wilde alleen maar zeggen dat de kennis van Windows op dit forum veel lager is dan op een echt Windowsforum en dat je op een Windowsforum dus meer kans hebt om snel en goed geholpen te worden. Ik hoop dat ik je met mijn links ook al geholpen heb.

Veel succes met je icoontjes.

Ok, thankxxx!