Plaatje van TV

Ik ben op zoek naar een relatief donker plaatje, waar een deel van een TV is te zien. (tv staat een beetje schuin, een kleine hoek is te zien, toch is het duidelijk dat het een TV is) Liefst merkloos, maar dus eigenlijk een soort Teaser, alsof er een nieuwe tv is aangekondigd. En dan in hoge resolutie. Wie kan mij aan zo'n plaatje helpen want ik heb ondertussen heel flickr, google, en sxc.hu doorzocht.

Doe eens wild en pak een camera. Desnoods die van de buurman. :)

Ik heb geen mooie TV

[quote:17a05a68ce="Esquare"]Doe eens wild en pak een camera. Desnoods die van de buurman. :)[/quote:17a05a68ce] What he said. En de tv van je buurman.

Let op: die heeft natuurlijk ook geen mooie tv... :P

Nee, de buurman is drugsdealer. Ik kan toch nooit zo'n PR Foto maken. het is voor een belangrijke scriptie, vandaar. Bijvoorbeeld die foto's op Apple.com (Van de iPod touch) kan ik ook niet maken. Zoiets, alleen met zwarte achtergrond en een TV.

Google een plaatje, en gebruik dan je appeltje shift 4

[img:89326a7c65]http://img224.imageshack.us/img224/6386/afbeelding2eu7.png[/img:89326a7c65]

:smiley:

[quote:f199de2756="JulianNeef"]Nee, de buurman is drugsdealer. Ik kan toch nooit zo'n PR Foto maken. het is voor een belangrijke scriptie, vandaar. Bijvoorbeeld die foto's op Apple.com (Van de iPod touch) kan ik ook niet maken. Zoiets, alleen met zwarte achtergrond en een TV.[/quote:f199de2756]

Dan doe je wat meer werk voor een belangrijke scriptie…
Ik vind het nogal dom van je dat je om rond 10 uur 's avonds op een Apple forum komt aanlopen met een probleem voor een belangrijke scriptie. Of anderen je maar even willen helpen.
Waarom ben je überhaupt op een forum aan het rondhangen als je een belangrijke scriptie af te maken hebt?

[quote:d024d6315d="Flickr"][quote:d024d6315d="JulianNeef"]Nee, de buurman is drugsdealer. Ik kan toch nooit zo'n PR Foto maken. het is voor een belangrijke scriptie, vandaar. Bijvoorbeeld die foto's op Apple.com (Van de iPod touch) kan ik ook niet maken. Zoiets, alleen met zwarte achtergrond en een TV.[/quote:d024d6315d]

Dan doe je wat meer werk voor een belangrijke scriptie…
Ik vind het nogal dom van je dat je om rond 10 uur 's avonds op een Apple forum komt aanlopen met een probleem voor een belangrijke scriptie. Of anderen je maar even willen helpen.
Waarom ben je überhaupt op een forum aan het rondhangen als je een belangrijke scriptie af te maken hebt?[/quote:d024d6315d]

:sealed:

Ik zeg toch niet dat het voor morgen of dinsdag is:S Dit is een beetje off topic allemaal. Ik zoek gewoon zo'n plaatje, punt. En als je werkelijk zo geinteresseerd bent, die scriptie is voor half oktober.

Hatseflats: http://www.brotek.com.tw/~brotek/img/47-tv-isogonal.jpg

Merkloos en staat een beetje schuin.
Croppen in PS en klaar.

[url=https://www.p4c.philips.com/files/4/42pfl9803h_10/42pfl9803h_10_tlp_.jpg]Deze[/url] is heel mooi, en het merk is zo weggesjopt...