Planeshift anyone?

Speelt er iemand op macosx.nl ook Planeshift?

http://www.planeshift.it

Lijkt me best leuk om iemand van hier tegen te komen. Misschien kunnen we ‘Het macosx.nl’ -guild starten :smiley:

Op m’n G4 iBook 933MHz 640 MB RAM, loopt het spel best soepeltjes. Soms traag, maar over het algemeen is het best speelbaar, en… het is GRATIS!

Ik heb deze game een tijdje om me iMac gehad, maar het beviel me niet zo. De verbinding was slecht (ping van over de 500). En het spel was me niet echt duidelijk. Misschien dat ik het later nog eens probeer, maar voorlopig maar even niet. :)

Ze hebben sinds kort een [url=http://www.planeshift.it/download.html]nieuwe osx client[/url] uitgebracht. Zo te zien aan je systeem specs (Imac G5 gen. 1, 17 inch, 2 x 1,8 Ghz, 1024 mb ddr) moet jij dit als een tierelier kunnen draaien, mits je een goede verbinding hebt natuurlijk :wink:

Zelfs op m’n iBookert gaat het best ok.

Tis een RPG, en daar moet je van houden. Ik was al een tijd je opzoek naar een goede RPG met een persistent world. Zoiets als World of Warcraft, maar daar moet je voor betalen :wink:

Op me iMac draait ie inderdaad prima. Maar de verbinding met hun server is traag. (En dat ligt niet aan mijn verbinding) Ik vindt RPG games erg goed. Heb ook World of Warcraft, ROSE online, project entropia gespeeld. En alledrie vindt ik ze beter dan Planeshift.

Maargoed WoW is niet gratis en Project Entropia en ROSE zijn voor de PC.

ik snap heel het principe van het spel niet.... misschien kun je het me eens uitleggen :p