Plastic cards laten printen of drukken?

Heeft iemand een idee waar je voor weinig goed van de plastic cards kunt laten drukken. Beetje een model zoals een bankpasje of creditcard. Hoeft geen relief in te zitten, ook geen magneetstip en dergelijke fratsen. Maar wel dat meteriaal dus. Ik wil gewoon een voor- en achterzijde digitaal aanleveren. Tis een soort geintje, heb er ± 150 identieke nodig en het mag ook niet te veel kosten. Heb al hier en daar geïnformeerd maar kom (inclusief films maken) uit tussen de € 500,= en € 1.000,= ex btw. Da's dus geen geintje. Misschien heeft er iemand snelle en goede suggesties of altenatieven...

PS: als goedkoop alternatief kom ik nu op laten printen op dik papier en laten plastificeren.

Prisma direct in Leeuwarden maakt die dingen. Ze laten ze drukken in de UK.

Prijzen weet ik niet…

Groet Roel

mijn visitekaartjes zijn van plastic. wat dinner dan een bankpasje, maar dat maakt op zich niet uit. Is gedaan door een zeefdrukker in Utrecht. Informeer eens bij een zeefdrukker bij jouw in de buurt.

[url=http://www.kartendrucker.de/default.asp?ref=71275]Intersider[/url] ist ihr Partner rundum das Thema PlasticKarten

In NL zit ook een bedrijf met zo’n printer, maar hun webzijde is alleen te bekijken met de nieuwste versie van Netscape (???)
Maar er zullen er vast wel meer zijn.

{bewerk}
mmm,
bij die Duitsers ist das minimum 1000 stück…

Wij maken ze regelmatig: digitaal gedrukt en dik geplastificeerd, kosten ca. € 0,50 per stuk, bij dubbelzijdig full color.

Alternatief (wel steviger) is zeefdruk op vinyl. Wanneer je 1 of twee kleuren gebruikt is dit ook nog goed te betalen.

Het gaat om 2 fullcolor RGB plaatjes (foto met tekst in Photoshop gemaakt), ene plaatje op de voorkant, andere op de achterkant. Hmmm... zat Den Haag maar wat dichter bij Overasselt (Nijmegen) dan kwam ik ff kijken!

Normaal gesproken maak ik geen reclame, maar ik denk wel dat het klikt tussen jullie (A'holic -> Freek)!

Da's goed te weten Erik. Er loopt inmiddels een digitaal lijntje tussen Den Haag en Overasselt. Mooi hè!

Mooie voorbeeldjes appleholic, errug goed! Thanks. Ik heb je weer even gemaild 8)

nou vind ik toch echt dat: óf wij mogen ook meegenieten van de voorbeeldjes... óf dit gesprek kan beter verder gaan via pb'tjes of mail...

zo heeft niemand wat aan dit topic toch? :wink:

marloez... lieve schat. Jouw wens is mijn commando. Weet je toch. Proost hè :P

[img:2474773ef1]http://forum.macosx.nl/album_pic.php?pic_id=11743[/img:2474773ef1]

De achterkant wordt nog aangepast dus… die post ik nog niet. Oké, mondje dicht tegen de dorpelingen hier.Top secreet :wink: 8)

Great! De plastic cards zijn vandaag al binnen gekomen. Mooi forum dit, binnen no-time perfecto uit de brand geholpen. Laat Ton d'n Twedde nou ook nog vd Brand met z'n achternaam heten én lid zijn van de plaatstelijke vrijwillige brandweer. Dus ook namens Ton, kei bedankt!

[img:e9c65580fd]http://forum.macosx.nl/album_pic.php?pic_id=11787[/img:e9c65580fd]