Plastic OS X buttons maken

Jo luitjes,

Het ziet er naar uit dat ik vandaag helemaal niets kan vinden wat ik zoek :frowning: Weten jullie misschien waar ik een goeie tutorial kan vinden voor Illustrator om een plastic knop te maken, die je ook ziet in bijv. Safari? Die Reload button, en back button, enz. Met van de halve golfjes erdoorheen.

Ik wil zo’n licht druk schakelaar maken. Dat als je die aan zet het lampje brand, en als je hem uit zet, het lampje uit gaat, dat idee. Gewoon een platte knop, dus geen die je op stekkerdozen enzo hebt.

Thx alvast

ge pakt ne screenshot, ge vergroot da wa uit en ge maakt da na. :D

Lol, maar ik ben nog beginner met Illustrator dus ik zou er ook graag wat van leren :P

wel vooral photoshop, maar genoeg om een ganse middag bezig te blijven ... http://nepharius.com/tutorials/submission/category_detail.php?cat=2

[quote:3d41101ef6="Jesper"]Jo luitjes, Ik wil zo'n licht druk schakelaar maken. Dat als je die aan zet het lampje brand, en als je hem uit zet, het lampje uit gaat, dat idee. Gewoon een platte knop, dus geen die je op stekkerdozen enzo hebt.

Thx alvast[/quote:3d41101ef6]

Misschien bij de Gamma? :lol:

Sodehannes sjakkedorus nog an toe :mrgreen:

Maaruhm, die knoppen he, met zo’n golfje in het midden, zo’n tutorial en in ILLUSTRATOR :x

Jesper: 1 woord: Google

tutorial 1

Het is niet voor de knop die jij wilt, maar ik denk dat je met wat [b:58898f0d38]experimenteren[/b:58898f0d38] met de transparantie in Illustrator de knoppen van safari kan namaken.

www.adobestudio.com en dan bij de illustrator files kijken

Ik geef toe, er had wellicht een apart topic aan gewijd kunnen worden maar [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=1089&highlight=aqua+button+tutorial]hier[/url] staan ook nog wat links tussen...