plugin inquisitor

hey,

Ik heb begrepen dat je de plugin moet verwijderen van inquisitor om het zo uit safari te krijgen maar waar kan ik die plugin vinden van inquisitor? Ben pas sinds kort gebruiker van mac os x dus zorry als het een domme vraag is… heb al in library gekeken maar daar staat onder safari niet echt iets in de richting van inquisitor…

thx!

ver zover ik mij kan herinneren zit er een uninstaller bij inquisitor (waarom zou je het eigenlijk weg doen?). even opnieuw downloaden dus

Macintosh HD/ Bibliotheek/ Internet Plugins

ja wilde eigenlijk een keer die andere proberen (acid search) omdat inquisitor alleen maar suggesties geeft.. weet niet of acidsearch dit ook doet maar wilde het toch een keer proberen... heb jij die andere ooit geprobeerd?

[quote:631f640e1d="tijs"](waarom zou je het eigenlijk weg doen?)[/quote:631f640e1d] Heb em er ook uitgegooid, hou er niet van als een programma voor mij gaat bepalen of ik wel of niet naar bepaalde dingen mag zoeken. Niet dat ik de hele tijd naar porno enzo aan het zoeken ben, maar vind het een beetje lullig om met een soort permanente "Parantal Control" te zitten.

Of is er alweer een nieuwe versie uit zonder die filter?

[quote:41b4271f96="Bryan"]ja wilde eigenlijk een keer die andere proberen (acid search) omdat inquisitor alleen maar suggesties geeft.. weet niet of acidsearch dit ook doet maar wilde het toch een keer proberen... heb jij die andere ooit geprobeerd?[/quote:41b4271f96] Acid Search is niet compatible met versie 2.x van Safari. Je kunt dus problemen verwachten zoals crashen bij het opstarten of bij het afsluiten van een tab/pagina. Met Inquisitor heb ik die problemen nog niet gehad.