PocketPC met iSync

:) Had even een vraagje? hoe kan ik mijn PocketPC syncen met mijn Apple..

Cheers! :apple:

je moet daarvoor het prog the missing sync kopen en installeren.

Een alternatief (dat ik je kan aanbevelen) is PocketMac.

Ik werk met The Missing Sync / Marks en Spencer. Dit werkt prima.

Hoeveel kost dat en ja dat ander programma waarom zou dat dan minder goed zijn? of beter gezegd wat zijn de verschillen... ja kan het nu niet uitproberen zit op school dus

gebruik zelf pocketmac. Goed tevree. Alleen kan ik niet mijn Entourage mail en Mail synchroniseren. Dit resulteert altijd in een foutmelding. Zal wel aan mijn kant liggen. Maar verder werkt het super.. Missing sync nog niet probeerd moet ik zeggen.

Pocketmac, zelfs via blauwtand perfect.

Ik heb ze alle bij getest waarbij de PocketMac versie niet de meest recente meer is maar mijn voorkeur gaat uit naar The Missing Sync. Ik ondervond oa wat cpu opslokkende processen bij PocketMac en het syncen met iTunes liep niet lekker (met name als je items wilde verwijderen) Missing Sync voelt beter aan.

Hmmz, okay toch bedankt iedereen voor de snelle feedback.. zal eens gaan experimenteren.. :)

Cheers! :apple:

Ik heb de demo van Pocket Mac draaien maar die geeft een melding dat ik een firewall heb draaien. Geen idee dat ik die had, iemand een idee waar dat in OSX zit en hoe ik dat aan kan passen? [img:da111111ef]http://img23.echo.cx/img23/4867/firewall0ki.jpg[/img:da111111ef]

De firwall heb ik inmiddels gevonden, maar kan er niets mee. Een ander programma schijnt het te hebben overgenomne, geen idee welke. Hoe kan ik dit achterhalen?

[img:dcfdc7eac2]http://img136.echo.cx/img136/343/firewall22fa.jpg[/img:dcfdc7eac2]

nouja sterker nog hij herkent of ziet helemaal niets.. het hele apparaat wekt geen enkele reactie op van de computer dus. Ik gebruik The Missing Sync.. :roll: please help.. Ik het de Toshiba 750e PocketPC..