Podlyrics

Kwam op het net, [url=http://www.podlyrics.com]dit[/url] programma tegen en dacht laat ik het maar met jullie delen. Je kan met dat progje dus lyrics van de muziek op je ipod in je notes map zetten. Er wordt ook netjes in het bestand een linkje naar het mzuiek bestand gezet.

Hé Leuk kan je ook even je iPod met me delen :lol: Ik heb er namelijk geen :cry:

wel balen dat dat op windows draait...

[quote:80a0cea01c="nijntje"]wel balen dat dat op windows draait...[/quote:80a0cea01c]

Zeker… En dat voor iets wat origineel Mac is :stuck_out_tongue: Maar d’r moet vast wel ergens iets zijn wat hier op lijkt en wel op Mac draait :slight_smile:

[url=http://www.kainjow.com/pod2go]Pod2Go[/url]

nee, geen Pod2Go voor mijn shuffle... (nou ja, aan het meeste heb ik niets, de lyrics krijg je er niet uit in ieder geval)

[quote:85915f6de0="Farmill"]Kwam op het net, [url=http://www.podlyrics.com]dit[/url] programma tegen en dacht laat ik het maar met jullie delen. Je kan met dat progje dus lyrics van de muziek op je ipod in je notes map zetten. Er wordt ook netjes in het bestand een linkje naar het mzuiek bestand gezet.[/quote:85915f6de0]

Werkt niet hier. Kan een bepaald bestand niet vinden :sealed:
Toch jammer, was erg benieuwd.

als je een mac hebt kun je dit proberen: http://nu.gg/lyripod/ @ -Japser- er staat dat je ook VB6 Runtimes EXE, MSFlexGrid OCX nodig hebt, staan ook op dei site. Misschien had je die niet?