Poisoned ervaringen

nav de enthousiaste berichten over poisoned heb ik dit programma(atje) gedownload. Helaas, ik begrijp de geestdrift niet: het vindt van alles, maar downloaden homaar. Ik sta voordurend in een of andere wachtrij. Op het poisoned forum lees ik dezelfde klachten maar tot nu toe geen oplossingen (bijv. http://gottsilla.net/forums/viewtopic.php?t=139). Weet iemand uitkomst?

Ik sluit me hierbij aan....

Heb mlmac ook geprobeert, en inderdaad vreet dat programma geheugen en bandbreedte naarmate je het langer hebt draaien, maar ik krijg er tenminste wel bestanden mee binnen, dat is me nog niet gelukt met Poisoned…

Dus ben ook benieuwd naar wat er dan bij mij mis/anders zou kunnen zijn…

Hetzelfde hier hoor ... ook nog nix binnengekregen met Poisoned ... :?

Control-klikken op een download geeft een popup en je zo kun je Find more sources aangeven. Dat kan schelen...

hmmm??.... bij mij werk het super, heb al flink wat filmpjes mee gedownload en merk helemaal niks van de memory use. ik ben helemaal hoked nu, van avond word het film avond :D badboy II, charlies angel. tomb raider zegt maar :P

ik sta ook voordurend in de wachrij ook vaak queued gezeik :evil:

Poisoned, heel fijn programma...mijn bevinding totnutoe is dat als je een file probeert te downen via een host die op Gnutella zit blijf je inderdaad lang in de wachtrij staan, terwijl de andere 2 wel degelijk downloaden, soms snel, soms langzaam....

Na twee dagen Poisoned te hebben getest heb ik besloten om toch maar verder te gaan met mlMac. (ondanks de vele handelingen die ik daarna moet verrichten om alles weer vlot te laten draaien)

Na gebruik ga ik naar: Gebruikers/Bibliotheek/Application Support/mlMac/mlnet folder en leeg daar de “temp” folder.

Log uit/in

En reset m’n Airport base station.

Mijn ervaringen met mlmac zijn juist slechter dan met Poisoned. In mlmac staan al mn downloads constant op stalled, met Poisoned lukt de helft van de downloads (ik heb zelfde ervaringen met kazaa op de PC).

Ik merk weinig verschil. Met Poisoned kreeg is een liedje binnen enkele minuten dat in mlMac al dagen in de wachtrij stond. Maar met andere zoekopdrachten deed mlMac het beter. Uiteindelijk vind ik mlMac prettiger, maar Poisoned hou ik als tweede zoekmogelijkheid er ook bij. Van het vreten van bandbreedte heb ik weinig last. Heel af en toe lijkt mlMac wat door te draaien, maar ik heb geen kunstgrepen nodig. Gewoon afsluiten, een paar minuten wachten en opnieuw beginnen. Hebben jullie wel de laatste versie 0.6?

Ik heb al een hoop p2p apps getest. Ik probeer dan altijd een moeilijk te vinden nummer te zoeken. Dan heb ik een idee hoe goed ze wel zijn. Je kan natuurlijk ook zeggen dat het geen gekend nummer is. kan zijn, maar toch vormt dit een baromter voor dit programma.

Ik zoek het nummer “What the hell is going on” van de Duitse Metalband “Viva”
Hoe goed ik al probeerde met p2p apps, ik vond het tot op heden niet.
misschien heeft iemand van jullie meer su6.

Ik heb tot nu toe ook nog maar twee bestanden binnen kunnen halen van de ongeveer 40 die ik aangeklikt had. Acquisition deed het toch een stuk beter. Zelfs LimeWire doet meer, ook al wordt mijn iBook daar zo traag als dikke stront van...

[quote:79dde8e2c2="i-mac"]Ik heb al een hoop p2p apps getest. Ik probeer dan altijd een moeilijk te vinden nummer te zoeken. Dan heb ik een idee hoe goed ze wel zijn. Je kan natuurlijk ook zeggen dat het geen gekend nummer is. kan zijn, maar toch vormt dit een baromter voor dit programma.

Ik zoek het nummer “What the hell is going on” van de Duitse Metalband “Viva”
Hoe goed ik al probeerde met p2p apps, ik vond het tot op heden niet.
misschien heeft iemand van jullie meer su6.[/quote:79dde8e2c2]

Het ligt er natuurlijk ook aan wanneer je zoekt soms zij er wel mensen met dat nummer online andere keren niet (duh).
En ik weet bijna zeker dat er iemand is met dat nummer zeker op fasttrack(kazaa) alleen moet diegene wel ff online zijn :roll:

En toch heb ik al een tijd laten zoeken met Kazaa op een PC, zonder resultaat. Op Xnap sta ik in de rij...op 613 !!!! (gestart op 896) Pfff, engelen geduld moet je soms hebben. Tot zolang beluister ik wel de LP :-)

Ik heb goede ervaringen met Poisoned, ik ben het er wel mee eens dat dit geen ideale Gnutella client is, daarvoor gebruik ik Acquistion. Verder erg goed, mlmac kon ik niks mee downloaden, wel heel veel vinden. Ik heb met poisoned al best veel gedownload, dat gaat zelfs een stuk sneller dan met Kazaa Lite K++ op de pc. Daar komt nog bij dat als je kazaa hebt draaien dat surfen vrijwel onmogelijk wordt. Als ik poisoned heb draaien kunnen mijn ouders nog wel gewoon surfen zonder dat het extreem traag wordt. Goed stukkie software naar mijn mening, alleen een toevoeging van OpenNap zou wat mij betreft dit programma nog veel beter maken.

Het is een geruststellend idee te lezen dat ik niet de enige ben met mijn ervaringen. (Ik doe niets fout of zo). Mijn ervaringen met mlMac zijn inmiddels beter dan met Poisoned. Ik vind meer. Met snelheid heeft het niets te maken, althans ik merk daar niets van. mlMac geeft geloof ik wel standaard bij Kazaa n/a aan (not available?), terwijl bij eDonkey veel beschikbaar is. Poisoned geeft de availibility niet aan. Ik heb dit verschil nog niet verder getest.

Ik krijg er in ieder geval een Sinterklaasgevoel van: je maakt een verlanglijstje en je moet maar zien wat je uiteindelijk in je mac krijgt…

Wat ik erg raar vind is dat mp3 als een raket naar me toe komen, maar dat .mov's en .avi's en dat soort filmpjes zo lang op zich laten wachten.

Poisoned RULES!! BIG TME :lol: Limewire legde m'n mac helemaal plat :x , Acquisition deed het aardig zolang je maar naar top 40 rommel zoekt :? , mlmac vond veel maar downloade weinig :roll: . Met Poisoned in een uurtje tijd nummers te pakken gekregen die ik al meer dan een jaar zocht. Snelheid van downloaden is acceptabel en het aantal 'gelukte' downloads ligt (natte vinger) rond de 50% en het is cpu-vriendelijk

[quote:3686922491="Apollo"]Poisoned RULES!! BIG TME :lol: Limewire legde m'n mac helemaal plat :x , Acquisition deed het aardig zolang je maar naar top 40 rommel zoekt :? , mlmac vond veel maar downloade weinig :roll: . Met Poisoned in een uurtje tijd nummers te pakken gekregen die ik al meer dan een jaar zocht. Snelheid van downloaden is acceptabel en het aantal 'gelukte' downloads ligt (natte vinger) rond de 50% en het is cpu-vriendelijk[/quote:3686922491]

Zoek je dan eens een nummer voor me? Ik zoek al een hele tijd naar het nummer “What the hell is going on” van de Duitse metal-band “Viva”.

Dank bij voorbaat.

toch jammer :( [img:896ecfc405]http://members.lycos.nl/freshdesign/Afbeelding-1.jpg[/img:896ecfc405]