pokemonproblemen

hoi, kheb hier een probleempje met pokemon firered en leafgreen. die blijven namelijk allebei hangen als ik er een probeer te vangen. Is hier iets aan te doen? ik gebruik visualboy advance als emulator, en telkens als ik zo een pokebol gooi komt er te staan dat het programma onverwachts is gestopt. en dat is niet tof hé, want zo mis ik de essentie van het spel wel een beetje. :) tips? of misschien iemand met een goeie versie van het spel?

groeten peter

Die spellen hoor je ook gewoon op een GameBoy te spelen.

ja die heb ik, maar die spelcartridges zijn helaas kapot. en ik kan ze niet laten vervangen. en ik dacht zo gewoon, for old time's sake, nog een effe pokemonnen :)

met andere versies loopt visualboy ook vast bij het vangen trouwens. stom…

Hoe krijg je die kapot dan? Mijn Gameboy is met cardridge en al in de wasmachine op 70 graden geweest en die cardrigde doet het gewoon nog (etiket is er wél af... 8) ).

R.I.P Gameboy :smiley:

waar kan je die spellen downloaden 8)

[quote:c9ce2c0cde="petermac"]ja die heb ik, maar die spelcartridges zijn helaas kapot. en ik kan ze niet laten vervangen. en ik dacht zo gewoon, for old time's sake, nog een effe pokemonnen :)

met andere versies loopt visualboy ook vast bij het vangen trouwens. stom…[/quote:c9ce2c0cde]

Cool 8) Waar kan ik die dingen downloaden?

Gotta catch them all, ik wist niet dat dat spel nog bestond heb ooit flink geld verdiend met die rage :D hoeveel van die beestjes zijn er inmiddels bij gekomen ?

EEN PAAR JAAR GELEDEN speelde ik dat ook op de pc.... Het spelletje crashde ook omdat het programma of mijn user account niet het recht had om bestanden te schrijven of te bewerken (zoals die .save files). Het spelletje crashde ook wanneer ik een bepaalde (foute) gameshark of codebreaker cheat gebruikte. Wat je kunt doen is al je actieve cheats uit doen en de emulator af te sluiten en opnieuw opstarten.

Veel succes er mee…

Run je die emulator vanuit de .dmg of vanuit bijvoorbeeld de /Applications/ map? Dat laatste wil nog wel eens helpen bij bovenstaande rechten-problemen.

ik geef eve links waar je de spellen kunt downloaden en ook de emulator

http://www.gameboy-advance-roms.com/go/to.htm?http://gnus.prikol.org/lol/

http://www.gameboy-advance-roms.com/gameboy_advance_roms.htm