Pols gekneusd?

Hey,

Sinds vanochtend heb ik enorm veel last van m’n linkerpols.

De pijn speelt vooral op bij het buigen van mijn pols, wat irritant is en ook behoorlijk pijnlijk. Zelfs bij het buigen van mijn vingers speelt het nog weleens op.
Als ik m niet buig voelt het wel alsof er een ader wordt afgeknepen, wat niet per se pijnlijk is, maar wel erg vervelend.

De pijn is extreem toegenomen naarmate de dag vorderde. En het enige ‘actieve’ wat ik de afgelopen dagen heb ondernomen is een roeitraining, maar die dateert van maandagavond, het lijkt me sterk dat ik mijn pols dan pas woensdagochtend voel.

Heb ik mijn pols gekneusd? Of is er iets anders aan de hand? RSI heb ik aan gedacht, maar lijkt me eerlijk gezegd sterk.

Thanks voor het advies,

Julian

Voor dergelijke zaken hebben ze hier in het dorp iets wat ze een dokter noemen.

Héél handig. Zou je eens moeten navragen of ze dat bij jullie ook kennen.

Mja, ik ben niet zo van de dokter.

Ik zou toch naar de dokter gaan al ik jou was. Wij kunnen dit niet voor jou bepalen.

Stel die vraag op http://www.medischforum.nl/ in de rubriek Spier- en gewrichtsklachten.

Boeiend, ik heb mijn duim echt zo vaak 'gekneusd'[img:9d2f792bb4]http://www.kindertent.nl/layout/images/smilies/sadley.gif[/img:9d2f792bb4]. Paar dagen weinig gebruiken en het is zo weer over.

Ah, thanks Yaris!

Was Ferdinand nog maar op de televisie, ach, die goeie ouwe tijd.

http://link.marktplaats.nl/330829833

[quote:85d23f2d63="Lexis"]Of is er iets anders aan de hand? [/quote:85d23f2d63]

Ik weet niet wat jij allemaal in je linkerhand hebt gehad vanacht, maar een spontane kneusing lijkt mij sterk. Het zal wel een rukpols zijn. Was jij ook niet die jongen met die tissue’s naast zijn beeldscherm?

Nee, ik ben rechtshandig. Wat een reactie trouwens...

[img:613870f4d5]http://cartoonblog.web-log.nl/photos/uncategorized/2009/10/12/pols.jpg[/img:613870f4d5] Je zou zelfs door een beest gestoken kunnen zijn zonder dat je het door hebt. En weet je, KW heeft soms hele wijze inzichten.

[quote:e35d60ed0d="Lexis"]Nee, ik ben rechtshandig. Wat een reactie trouwens...[/quote:e35d60ed0d] "Meneer, ik adviseer u te stoppen met masturberen." "Hoezo dokter, is dat slecht voor mijn gezondheid?" "Nee, ik probeer u te onderzoeken!"

[quote:f4491b5da2="Lexis"]De pijn is extreem toegenomen naarmate de dag vorderde. [/quote:f4491b5da2] Ik herken wat je schrijft, alleen verrek ik van de pijn in mijn bek (tand/kiespijn), Ik heb de tandarts maar gebeld en kan er morgenochtend terecht. Ik kan ook op dit forum advies vragen, maar het verstandigste is om een arts te bezoeken, ook voor je pols.

Hebben we geen dokter op dit forum? In ieder geval wel een dierenarts, maar daar ben je niet zo veel mee denk ik.

Gast, je krijgt geen zorgtoeslag omdat de overheid wil dat je daar bier van koopt, maar zodat je naar de dokter kan als je ergens last van hebt. Hij dan wel zij is er alleen maar om je beter te maken. Ik zou ze morgen gewoon gaan, dan ben je altijd beter af dan op welk forum dan ook. Geneeskunde duurt niet voor niks bizar lang.

Men krijgt een zorgtoeslag omdat we anders gaan huilen omdat de premie te hoog is. :lol:

Misschien krijg je wel een geile zuster. Ik bedoel, waarom vraag je het aan ons?

Juliana, doe niet zo moeilijk en ga gewoon naar die dokter! Kom je ons ook om advies vragen als je arm gebroken is? Of als het bloed uit je pols spuit?

Alsof je spontaan een pols kan kneuzen....of ben je erop gevallen? Kneuzingen ontstaan niet uit zichzelf.

verkeerd op gelegen? Heb wel eens gehad ik allebei mijn armen 'sliepen' en werd daardoor wakker en dat was creepy :P.